• 17ats.

    Ar 2.4m vaikui patiks ''lėlių namas'' ar geriau ''auto trasa''?

    kalėdoms 2,4m berniukui ieškau dovanos, ir niekaip neišrenku, gal kas jau išbandėte ''lelių namą'' su baldais, gyvūnais, o gal geriau ''auto trasa''? dar traukinukus mačiau su bėgiais, bet jie apvaziuos ratą ir visas veiksmas. Kas geriau pirkti?

    vinipukas2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as sakiau pirksiu ,masina,kuria gales vazinetis pats vaikas

    nade

  2. 3

    o kodel ne visai puiki dovanele leliu namas ir kas kad berniukas,juk ne vien leles jame gali gyvent.Gyvuneliai ir visa kita,manau geriau nei auto trasa nes ji greit nusibosta.As savo sunui 1.5metu kaledom pirkau virtuve su visais indais ir kaip ilgai zaide.Labai gerai yra lego tai vaiko fantazijai pasireikst

    Anonimas

  3. 3

    Tas namukas irgi puiki dovana. Į jį galima kitus smulkius -žaisliukus susidėt, kinderius. Gal net daugiau veiksmo ir žaidimų galima prigalvot..

    Jorkaile

  4. 3

    man nieko keista , tas ar tas. Visi zmoguciai skirtingi ir nebutinai berniukui dovanoti masina. Labai daug berniuku masinytem susidomi daug daug veliau.

    Linute39

  5. 3

    na nemanau kad tokio amziaus vaikiui reiktu auto trasos,ji bus tik tuomkart.geriau koki logini zaidimuka kur kaladeles i skylutes deti ir kad grotu,vaikui bus ydomiau

    Anonimas

  6. 2

    o as labai noriu savo trimeciui nupirkti zaisline virtuvele,radau internete specialiai berniukams,su daug priedu,sviecia,groja.jis darzely pastoviai su panasia zaidzia,namie visus mano puodus krausto,tai jam tikrai patiks sitas dalykas:) o darzelio senelis saltis "atnes" masina arba traukinuka,kazkaip manau berniukams vistiek labiau tokie dalykai domina..

    sandritute

  7. 2

    O gal lego dideles kaladėles geriau? Vaikas bandys statyti, fantazuos. Bet jei rinktis auto trasa ar namukas, tai gal ką labiau vaikas mėgsta. Jei su modeliukais žaidžia, tuomet trasą, jei labiau su gyvuniukais, kinderiukais tai namuką. Kuo vaikas labiau domisi :)

    lydekaite

  8. 2

    yra tokiu kur nemazai veiksmo butu,tai saugaus eismo trasos.Anais metais darzeliui kaledom dovanu pirkom
    http://zaislai.janida.lt/?p=p_30&sName=gatvi%C3%85l-maketai-trasos

    lira1111

  9. 2

    kazkaip nesupratau berniukui leliu nama pirkti???tai gal geriau auto trasa,nei leliu namas...

    Bosiene

  10. 2

    Teisingai pasake salele reiketu koki logini zaidimuka,kad vaikutis kazka statyt bandytu,deliot bus ne tik zaidimas,bet ir nauda.

    lolitaaa