• 24ats.

    Koks jausmas jus aplanke kai pajutot vaikelio judesius (ne tik kutenima)? o ypac kai ju lauket ilgai kol pasijus?

    vis cia paminedavau kad nejauciu judesiu, kad kyla nerimas ir pan...jau net daktare sunerimo, bet va stai judesiukus pradejau jausti, aisku nera jie tokie spyriai kaip jusu busimu mamyciu dauguma apibudinat, bet jau jauciu ir atskiriu kur buna judesiukai, nebe tik drugeliai laksto, bet jau tokie spyriukai, kai juos pradejau jausti buvo taip keista, neiprasta, o dabar taip malonu, vis ju laukiu, kai pajuntu spyri aplanko toks keistas jausmas, malonumas, pasvajoju tada kad kuo greiciau ateitu gimdymo laikas:)
    kaip jus jautetes kai pajutot rimtesnius spyrius vaikelio? kaip galetumet apibudinti ta jausma?

    AnonimasVaisiaus judesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    As laukiau kaip kokio isganymo tu judesiuku. Ir kai pirmasyk pajutau spyri, tai gavojau nualpsiu is dziaugsmo, tuo metu indus ploviau tai net atsisedau :)

    ievindra

  2. 3

    Nerealus jausmas.. Vos neapsižliumbiau iš laimės :)

    Jorkaile

  3. 3

    sunku apibūdinti - taip gera pasidaro, jauti, kad tikrai pilvelio gyventojas auga ir kad tuoj turėsi naują žmogutį :). šį nėštumą vaikelis sujudėjo nelauktai - labai jau anksti, tai tikrai labai nustebau ir apsidžiaugiau. ir ne tik pirmųjų, bet ir visų kitų judesiukų lauki ir kiekvienas tik džiugina, nors kartais netgi suskausta... gerai žinau, kad kai gimsta vaikelis, labai jų ir vėl pasigesiu, todėl kiekvieną spyrį branginu ir juo džiaugiuosi...

    Ineta_

  4. 3

    As taip pat stipresnius judesius pajutau darbe ir toks skaudokas buvo labai apsidziaugiau,ta diena kolegos nesprato kodel man tokia gera nuotaika ir grazi diena pasidare kai karstis nevaldomas.Jausmas tikrai pasakiskas kai pagalvoji jog tas kazkada praeis tai pasidaro liudnoka,nes labai to pasiilgsiu

    lolitaaa

  5. 3

    Pamenu sėdėjau darbe, buvo apie 16,5 savaitė. Net nelaukiau dar judesiukų, maniau kiek vėliau atsiras, kaip visoms :) Ir kaip spirs. Pirmas spyris buvo stiprus. Tą dieną net kelis sykius jaučiau. Tai šokinėjau iš laimės :)) Stengiausi ramiai sėdėti, kad tik vėl pajausčiau savąjį mažių. Jausmas tai nepakartojamas. Skambinau vyrui, draugėms, mamai pasigirt :))

    lydekaite

  6. 3

    O as pirma judesiuka pajauciau kai gulejau lovoje ir skaiciau knyga. Ir judesiukas buvo ganetinai stiprus, net issigandau ir kruptelejau. Pasijauciau begalo laiminga ir supratau kad po sirdim jau gyvena mazas zmogeliukas, dalis manes. Nepakartojamas jausmas.

    kvapni_feja

  7. 3

    labai džiaugiausi, tai vaikščiojau įsiviepusi visą dieną ir laukiau kada vėl sujudės :)

    Lulu

  8. 3

    as irgi baisiai laukiau tu spyriu, o jausmas buvo fantastiskas ir keistoka buvo, kad mano pilve krebzdenasi kazkas :)

    Simse

  9. 2

    tuo metu rengiausi ir net sustingau is nuostabos,nuo tokio keisto suvirpejimo pilvely,tu primuju nedrasiu spyriu..zodziais nenusakomas jausmas:)

    sandritute

  10. 2

    Man irgi tikras dziaugsmas, kai maziukas suspurda pilvelyje iskart sypsena veide pasirodo, jei namie esu iskart ziuru kaip sukinejas mazius pilve, kaip banguoja pilvas nuo jo judesiu:) tikrai nerealus jausmas:)

    almantel