• 43ats.

    koks laiko tarpas praejo nuo draugystes iki santuokos? Ir ar lauketes per vestuves?

    mes susituokem vos pusmeciui praejus nuo draugystes pradzios. nesilaukiau.

    AnonimasJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    po beveik pusantru metu susituokem:)na ir laukiausi 2,5 men:)

    axom

  2. 5

    nuo draugystės iki vestuvių 3 metai, o per vestuves -taip aš laukiausi jau :)

    Lulu

  3. 4

    Draugavom 10 d. iki pareiškimų nunešimo, matėmės kokius tris kartus :) Paskui iki vestuvių dienos laukėm tris mėn. Ištekėjau nesilaukdama, kartu išgyvenom 11 m.

    elegancija

  4. 4

    keistai cia viena mama pasake ''tuokemes is meiles, o ne is reikalo'' , seip tai ir kai atsiranda pas mama pilvelyje tas ''reikaliukas'' , vistiek meiel yra. mes pradraugavome ne pilnus metus, per vestuves buvo 3 menuo. ir tuokiausi is meiles ir dar del to, kad musu vaikutis gimtu Dievo palaimintoje santuokoje :)

    Adri

  5. 4

    Mes irgi susituokem praejus kazkur pusei metu. tuoktis jau nusprendem po 3 menesiu draugystes :) Vaikiuko susilaukiau tik praejus pusantru metu po santuokos.

    Netootia

  6. 4

    po 4.5m susituokem nesilaukiau,bet dukrytei jau buvo 1.5m :)

    kukuska

  7. 4

    6 metus kartu gyvenom,tada vestuves ir po keliiu menesiu nestumas:)manau jei nesusituoki kol negimes kudikis tai ir kai gims ir kai paaugs niekada neistekesi ir busi vienisa mama,nepazystu ne vienos draugu poros kurie susituoke kai gime vaikas,priesingai greitai issiskyre,todel ne uz ka nebuciau gimdziusi jei pries tai nebuciau istekejusi,cia tik mano nuomone ir toks poziuris

    Anonimas

  8. 4

    Mes susituokem metai po draugystes ir per vestuves nesilaukiau.

    rimuciukas

  9. 4

    draugaujam pusantru metu, laukiam leliuko...o vestuviu noriu tik kai pauges vaikelis :)daug kam tai atrodo negrazu, bet man taip gerai...aisku galejo pirma but vestuves, gyvenimas kartu ir tada lelius:) bet pas mus atvirksciai..pirma gyvenimas kartu, paskui lelius ir tikriausiai veliau vestuves:)

    Anonimas

  10. 4

    mes kaip ir Lulu po 3 metų draugystės susituokėm ir jau laukiausi ;)

    lydekaite