• 20ats.

    sauskelniu pigumas ir brangumas...gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet dar nelabai susigaudau su kainomis tu visu sauskelniu, todel noreciau jusu patarimo?

    galvojam apsipirkt sauskelniu lenkijoj, bet va kol dar laiko yra tai ir cia visur pasidomiu del sauskelniu. dabar siulo pampers 120 vnt 60lt (lyg vokiski), tai cia normali kaina ar galima ieskot ir pigiau? o gal lenkijoj dar pigiau kas esat buve paskutiniu metu? nes nu zinokit tikrai dar nesigaudau kur skaitos brangu kur ne net geda daros, nors dar ne karto nepirkom, nes dar tik laukiuos...tai manau patyrusios mamytes man labiau patarti galetumet?

    AnonimasKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as irgi perku didziuosiuose prekybos centruose su akcijom dazniausiai

    simka

  2. 4

    Man jokio skirtumo,kas liecia ,,pampers",vieniems leliukams jie tinka,o kitus nuo ju beria,tad neskubek
    prisipirkti.
    Kitu firmu buna ir geru,ir kaina buna prieinamesne,didziuose prekybos centruose su nuolaida tikrai gana pigu.

    Asteja

  3. 4

    na nežinau ar verta iš anksto užsipirkti kalną sauskelnių, o gal tavo leliukui būtent tos rūšies netiks, išbers ir pan. paskui tik papildomos problemos. mes tai iš Assotti parduotuvės perkame, arba iš jos užsisakome, arba prekybos centruose kai akcija būna. Linkę visam mėnesiui užsipirkt :)

    Lulu

  4. 4

    As visada uzsisakineju is ugio.lt , ten visada pigiau buna ir per diena pristato. Dar panarsau po kitas el.parduotuves, palyginu kainas, bet ten pristatymas brangesnis buna, tai praktiskai pigiau vistiek nesigauna.
    O siaip labai patogu internete pirkt. Atveza i namus tasyt nereik.Pigu, patogu ir greit :)
    Nuskambejo kaip reklama, bet taip nera...:)

    ievindra

  5. 4

    vaziavome mes i Lenkija apsipirkti kai laukiausi,i Bialistoka i bambyno parduotuve.visokius menkniekius susipirkau,ir ne tik.bet pampersai man nepatiko lenkiski,sukrenta,perslampa,pirkau pampers firmos.db perkame kas atveza is vokietijos,ar anglijos.

    aurikuka

  6. 4

    Na, pirkau 120 vnt už 60 Lt Norvegiškas. Visos iki vienos brokuotos!!! Šiaip čia labai pigiai, tačiau papuoliau ant tokių, kur kokybės NULIS. Gal tik man taip, nežinau.. bet čia mano rastas pigiausias variantas. Gal mamos kur pigiau radot?

    lydekaite

  7. 3

    aš manau, kad sauskelnių neverta pirkti daug iš anksto - dar neaišku, kokios tiks tavo leliukui - pvz mano dukra buvo alergiška sauskelnėms, - tai jei būčiau prisipirkusi, vis tiek gi negalėčiau naudoti... daugiau gali prikti tik tada, kai tikrai žinai, kad vaikui tiks, nuo jų nešus ir nebers... ir aišku, kad tau jos patiks - ir talpa ir forma... aš pati pirksiu tik prieš pat gimdymą vieną poką - o paskui jau bus matyti - jei vaikas bus nealergiškas, tada jau aišku teks daugiau iš karto pirktis, bet visko gali būti, kad ir antras vaikelis bus joms alergiškas... tada jau palutės tik :)

    Ineta_

  8. 3

    del lenksisku as ir girdejau kad vieniem tinka kitiem ne..o ir cia vartau ivairius puslapius kur prekiauja , tai kazkaip man gal pigiausiai pasirode kad pampersai parduodami pampersiukas.lt puslapyje, nu neskaitant kur dabar ta pasiulyma gavau,o gal as klystu gal is mamyciu kas zino dar pigesniu ir geresniu puslapiu ar tiesiog zmoniu kurie prekiauja suskelnem...kazkaip labiau noreciau "pampers"?

    Anonimas

  9. 3

    o as perku Lietuvoj,didziuose prekybos centruose daznai buna akcijos sauskelnems apie 30%-40%pigiau.

    ruta26

  10. 2

    Tikrai neverta užsipirkti didelio kiekio pampersų. Ir jau dėl tų priežasčių, dėl kurių ir kitos mamos pritaria, bet ir dėl to, kad gali išaugti tą greičiau, nei sunaudosit jų kiekį. Nes ir svorio didesnio ar mažesnio gali vaikutis gimti, tai kad kiekiais galima nepataikyti prisipirkti. Tiesiog pirmus mėn. pirkit po mažus kiekius, nes atrasit savo firmą, kuria pasitikėsit ir galėsit naudoti. Nes kai kas ir maxima sauskelnėm patenkintos, o kitos - peikia :) Aš buvau ištikima Huggies sauskelnėms!!!!! O dėl pigumo, tai tikrai, kai turėsit savo mėgiamas prekes, tai tikrai prekybos centruose sulauksit akcijų, kas gali būti netgi pigiau nei iš Lenkijos vežtis.
    O norint paskaičiuoti pigumą, tai palyginkit vienos ir kitos firmos sauskelnes, kiek kainuoja vienetas (dažnai rašo prie kainos) ir matysit skirtumus. Dabar kainų nebežinau, nes nenaudojam jau jų. Bet vienu metu buvo pigu po 50 cnt už vnt.

    elegancija