Atsakymai

  1. 3

    visi tradiciniai, grybai, silke, zuvis, kuciukai, ir dieviska misraine darom

    Kalnietiene

  2. 3

    Ivairus patiekalai. Stengiuosi kad butu 12 patiekalu ant stalo. Tai buna silke su grybais, su svogunais padaze, zuvis tesloje, silke tesloje,ivairios misraines, paprastai kepta zuvis su bulviu kose, krabu lazdeles tesloje,kisielius, keptos obuoliu puseles su tokiu tirstu pienu. ir kt patiekalai :)

    kvapni_feja

  3. 3

    aguonu pienas,kuciukai,silke keliu rusiu,zuvis keliu rusiu,koldunai su grybais,krabu lazdeles,lasisos suktiniai,

    deimantina

  4. 3

    Pas mus ant Kuciu stalo buna zuvies ir silkes keliu rusiu, surio pyragas su grybais, lasisos suktinukai su avokado idaru, avizinis kisielius, gruce (virti kvieciai su aguonom ir saldziu vandeniu), krabu lazdeles tesloje, kokia nors idomesne zaliu darzoviu misraine. karstam patiekalui kepam mielinius blynus.

    Meskeriotoja

  5. 3

    aguonpienis, kisielius, silkėsu grybais, silkė su kepintom morkom ir svogūnais, šprotai, burokėlių sriuba, virtiniai su grybais, paploteliai, kepta žuvis, kūčiukai, kūčiukai mirkyti, duona ir niekaip nepamenu kas dar.. Pas mano mamą valgom vakarienę Kūčių vakarą :)

    lydekaite

  6. 3

    Dar nesu gaminus Kuciom patiekalu.
    Siais metais svesim Kucias pas vyro tevus tai ten bus priruosta.Bet kiek pamenu musu seimoj mama darydavo ivairiu silkiu,misrainiu,kepdavo zuvi,kuciukai,kisielius,vynas,visokiu konservu zuvies,grybu darydavo...nu nepamenu daugiau :)

    Tiesa neskaitant situ visokie vaisiai,saldainiai,riesutai,zuvu pirsteliai...

    Sandre

  7. 3

    kadangi vaziuojam Kuciu valgyt pas anyta, tai ji visuomet gamina : Silkes keliu rusiu,virtiniai su grybais,blynai su silke,Kepta zuvis,kuciukai,kisielius...kzkaiip daugiau ir neatsimenu;D

    bantukas

  8. 2

    man Kucios pati liudniausia svente maisto prasme :) Nes nevalgau, nei grybu, nei svogunu, nei silkiu, nei apskritai daugumos lietuvisku patiekalu... Be to visalaik svenciam pas mano arba vyro tevus, tad ten buna priruosta visko sociai, bet as savo keleta patiekalu atsivezu, kad netektu alkanai sedet, tai misraine su kepinta duona ir pupelem, zuvytes keptos grilyje, kisieliaus ir pyrageliu su aguonom :)

    ievindra

  9. 2

    kadangi busim tik dviese su vaikuciais tai dvylikos patiekalu negaminsiu pasidarysim grybu,silkes,issikepsim zuvytes,kuciukai ir uzteks,nes poto viska lauk tektu mest,nes neesam silkiu ir zuvu megejai.

    Bosiene

  10. 2

    jau daug metu kucias sutinku pas mama,tai ji priruosia visokiu zuviniu patiekalu,misrainiu ir t.t

    ruta26