• 10ats.

    Taksi tarifai Kauno mieste. Prasau pagalbos-patarimo del taksi tarifu Kauno mieste?

    Labutis, turiu man labai rupima klausima. Ty klausima mamom tik is Kauno. Taigi nuo pradziu-Mes gruodzio 20 d vaziuosim i Kauna -akiu klinika, nes mazoji labai retai, bet lyg viena akyte suzvairuoja-tad itare itemptus raumenu tonusus, tad gavom siuntima i Kauna, pasitikrinti. Na bet va -dar neaisku, bet iskilo viena beda, kad gali tekti vaziuoti autobusu, jei nesutaisys masinos. Taigi kadangi Kauno nezinaom, (pati tai gal tik vaikystej buvus-toliau stoties nezinau nieko) gerai- gali tekti naudotis taksi -nuo stoties iki akiu kliniku. Taigi tikrai prasau jusu -Kauno mamytes patarimo, Kiek mum kainuotu taksi -nuo stoties iki kliniku?Ar ten yra koks pagrindinis tarifas-(na musu mieste tai nesvarbu, kur vaziuot-moki 5 lt)pvz -10 lt. vienon pusen. O gal yra mikriukai-kokiom kainom, ar iki ten be persedimo veza?Taigi prasau pagalbos -patarime, nes reik susiplanuot kas kaip, kaip tam Kaune butu, jei autobusu tektu, o nebutu, kas nuveza, nes dirbtu, o musu masinike nepataisyta.. Prasau jusu mamytes-is Kauno.

    FaustaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Oi labai dekinga mamytes uz pagalba.Tikrai iskilo problemele-kaip bus.Labai aciu,nes tik vienintele mintis -buvo mamanija-Jus mamytes-,paklausti patarimo.Aisku mikriuku,bus geriausias variantas,tokiu atveju(jai nepataisys musu ,ir nerasciau kas nuveza-negaletu,nes dirba).Tikrai dekinga Jum-kaip sakoma-"...liksiu visa gyvenima ,jum skolinga...";):)Aciukas.

    Fausta

  2. 2

    Oi net nepagalvojau ,kad bunant Ukmergeja butu imanoma -suradus "taksi" firma kurios Kaune,pasiskambinti del tarifu.Aciu tau mamyte uz minti-tikrai kai iskilo toks rupesti,net imi nelogiskai galvot,atrodo viskas neparanku.Na kaip tycia musu masiniuks sugedo,o ir brolis pradejo kitokiom valandom dirbti.Viskas slysta atrodo-o turi susiplanuot kas kaip(nes ir taip pusantro men eilej laukem-nuo lapkricio -11d)Aciu mamyt.:)

    Fausta

  3. 2

    Ir prasau mamytes ,neuzblokuokit klausimo,nes tikrai iskilo problemu,kaip bus.Taigi pirma karta prasau jusu patarimo-pagalbos-kaip pasjus Kaune su susisiekimu,atvykus autobusu jai ka.Mum reik -akiu kliniku.

    Fausta

  4. 1

    NUo autobusu stoties neperejus gatves iki kliniku vaziuoja 11 mikriukas. sumokesi 2.5lt kaune visi mikriukai tokiom kainom :)

    Netootia

  5. 1

    Aš ir patarčiau važiuoti mikriukais, tikrai nemažai važiuoja iki klinikų, labai greitai laksto jie ten :D

    Lulu

  6. 1

    pigiausias taksi kaune.868202020.visada sita kvieciuosi.man atrodo pigiausiai kiek esu vaziavusi kitomis firmomis.tik niekada nesesk nuo stoties/ brangu.nesvarbu ar ta kviesi taksa, kur nr parasiau ar kita tik ne nuo stoties,nes musa vos ne dvigubu tarifu.ps.ir nuo kliniku tas pats,

    aurikuka

  7. 1

    Fausta, jei važiuotum troleibusu, tai dažnai važiuoja 1 troleibusas nuo stoties iki pat klinikų. Važiuotum apie 15 min. Taxi kainuos apie 20 - 30 Lt manau (negaliu pasakyti tiksliai), o jei mikriukas, tai 33 taip pat i klinikas veža. Sėkmės jums!!!!

    lydekaite

  8. 1

    Vaziuoja nuos stoties (is tos pacios gatves puses) nemazai mikriuku pro Klinikas. kaina 2.5 lt. numeriu mikriuku mintinai nezinau :) bet skaitykit uzrasus ant ju, visi jie buna pasirase "klinikos". ilipe vairuotojui galit pasakyt, kad stabteltu prie akiu klinikos, nes nelabai zinot kur konkreciai, jis ir sustos. o su taxi bus apie 15-20lt. konkretaus tarifo nezinau :)

    Meskeriotoja

  9. 1
  10. 1

    na kaip buvau grizusi is uk i lt .tai man teko vaziuot irgi i klinikas nuo stoties tai sumokejau 20litu,bet cai buvo pries 7men.kaip dabar as nezinau.gal kainos pasikeite.geraiusia pasiskambink i kokia kauno taksi firma ir pasiteirauk.

    deimantina