Atsakymai

  1. 2

    mano kate taip pat turi charakteri, jai 3metukai,bet zaidzia nenoriai, ryte buna miela, kai valgyti nori :) valgo tik Kitiket slapia maista.prausiames i 2men karta, nagus kerpu kas dvi savaites, i lauka nevaiksto, nes gyvenam bute :) nebent tik vasara su pavadeliu :)))

    cooliuke

  2. 2

    mano katė yra pasilikusi mamos namuose. Kai buvo jaunesnė dar pažaisdavo, o dabar tokia pasikėlusi.. Nei žaidžia, nei ant rankų sėdi. Tiesa rytais kai visi keliasi, tai ji būna meilesnė - ant ranku kelias minutes pasėdi, pamurkia. Tik tiek. Į lauką nenoriai eina, per morčių tiesiog skuožia :)) Neperneša vaikų. Šiaip ji labiau gyva namų puošmena.

    lydekaite

  3. 2

    mes jos niekada nemaudom, valgo tik sausą maistą.Šitos kates turi charakterį, ne bet kada pažais su tavi, tik kai pati to nori.Mano tai jei nepatenkinta tai net kanda ir draskosi jei nepatinka tai ką jei darai..

    laimike

  4. 1

    mano katytei 8men.valgo Royal sausa maista,slapem labai isranki.maudosi i menesi karta,nagucius kerpam i 2sav.1 karta.labai meili rytais ,pripratusi valgyti 7 ryte,tai savitgaleis jau nepamiegosi ateina kelti.Visada pasitinka kaip sugrystu is darbo.Nemegsta paimama ant ranku

    Anonimas

  5. 0

    Mano tevai augina persu katyte. Charakteris tai pas ja ojojoj. Ji gyvena ne pas mus, o mes gyvenam pas ja :)
    Jei ji nores, kad paglostytum, pati prieis, o siaip ranku prie jos prasau nekisti. Labai savarankiska ir pati susirandanti veiklos kate :)

    Maitinama tai ji acana maisteliu. Jis nepigus, bet super premium kokybės.

    Kristitutė