Atsakymai

  1. 6

    visiškai atsisakiau kavos, stengiausi nestresuoti, vyras metė rūkyti, alkoholio nė lašo (nors prieš nėštumą ir tai buvau ne mėgėja..) 8-9 mėn atsisakiau kelionių su troleibusu, mikriukais ir autobusais (nebent kokia viena stotelė, nes mane labai atkratydavo ir pradėdavo mausti pilvo apačią), paskutinį mėnesį atsisakiau raugintų, marinuotų, aštrių produktų (baisiai rėmuo griauždavo).

    lydekaite

  2. 6

    atsisakiau cigareciu, alkoholio :) kartais didelemis progomis raudono vyno taure isgeriu :) kavos neteko atsisakyti, ens niekad jos negerdavau :) taip pat atsisakaiu ekstremaliu dalyku :) taip pat, ne tai akd atsisakiau kad pati automatiskai pradejau gyventi seslesni gyvenimo buda, nera noro kiekviena laisva minute susitikineti su draugais, ypac kai jie balevoja, tai ten pabunu max 4val ir uzsimanau namo, ko anksciau niekad nebudavo, islikdavau iki paryciu visada, pati apskutine miegot nueidavau :)

    Adri

  3. 5

    nebuvo ko atsisakyt,nes nei rukiau,nei vartojau alkoholi pries pastojant,man tas neaktualu buvo

    erika24

  4. 4

    iki nestumo aktyviai sportavau, tai teko ta malonuma pradziai apriboti, o paskui ir atsisakyti. juodos kavos negeriu visiskai, taciau sumazinau 3in1 kavikiu kieki. su rukalais isvis niekada nesu turejusi nieko bendro. stipriuju gerimu atsisakiau, nors kartais palaizydavau aliuko ar sampano. nestumo pradzioje dar sau leisdavau pakeliauti po uzsieni ar pagastroliuoti per draugus ar su draugais, o jau veliau pasirinkau pasyvesni ir seslesni gyvenima :)

    romantike

  5. 4

    juodos kavos negerdavau tai neteko atsisakyt, bet sumazinau 3in1 kavos kieki kartais is vis atsisakau, atsisakiau greito maisto ta prasme kebabu nes megdavau juos dabar gal dar tik pora kart valgiau kol laukiuos, rukyt jau buvau ir taip kaip ir metus tai nebereikejo atsisakyt, aisku teko atsisakyti gerimu dabar pavartoju tik vyno, o pradzioj nestumo alaus noredavau, daugiau lyg ir nelabai ko grynai teko atsisakyti tik pasikeite gyvenimo ritmas, valgymo iprociai kol laukiuosi, kartais atsizvelgi gali tai valgyt ar ne ir tiek. o is pramogu tai aisku sumazejo vakareliu kiekis, nuolatiniais lakstymai pas draugu ir pan.

    Anonimas

  6. 4

    Ruta 100%pritaria Rutai :))

    _Lika_

  7. 4

    kavos,cigareciu ,alkoholiniu gerimu ir streso kas be ko

    ruta26

  8. 3

    atsisakiau gazuotu gerimu. siaip vyno taure isgerdavau,kavos isgerdavau,nerukiau tai mest neprireike;)

    bantukas

  9. 3

    Pastojusi neberukiau, nebegeriau alkoholiniu gerimu, bei gerimu su kofeinu. Vengiau stresiniu situaciju, sunkiu darbu, sunkiu nesuliu, ranku kilnojimo. Suletejo gyvenimo tempas savaime ir tuo labai megavausi :)

    Meskeriotoja

  10. 3

    kava pradejau gerti tik po gimdymo ir nustojus maitint, tai atsisakyt iki nestumo neteko:) atsisakiau alkoholiniu gerimu, rukyti buvau metusi dar nezinodama, kad laukiuosi:)

    esperanza