• 12ats.

    kur ir kaip jus apiprausiat savo vaikuti kai keiciat sauskelnes? mano dukrytei dar tik 2 men, bet as ja sunkiai nulaikau viena ranka pasiguldziusi virs kriaukles, o dar jeigu pradeda spurdeti tai nuprausti jau labai sunku...

    ingriMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau tau reiktų atrasti tinkamą vaiko laikymo "pozą". Mane pamokino dar gimdymo namuose, tai visada kai tik keisdavau pamperį prausdavau - nebuvo man problemų. Bandyk visaip imti kaip tau patogiau. Tada ir išlaikyti bus lengva :) Iki šiol savo laikymo "pozą" retsykiais panaudoju :) Bandyk bandyk ir surasi..

    lydekaite

  2. 3

    persimetu vaika ant pilvuko sau ant vienos rankos ir vonioje kisu subiniuka po kranu ir/ar su kita ranka plaunu... nuo mazens taip prausiames, maniskiui patinka vanduo ir si procedura, tai nestreikuoja jis :) tik man jau sunkoka po truputi darosi, svoris vaiko tai auga :))

    romantike

  3. 3

    dukrai 2men.Kiekviena ryta ir po didesnio reikalo,jei padaro,'einam. prausis i kriaukle.Tiesiog prileidziu silto vandens ir ja nuleidziu i vandeniuka.Ji megsta vandeni.Sunkiau man yra tik isivinioti ja i ranksluosti po to

    sandi

  4. 2

    Kai jau darėsi sunku išlaikyti ant rankos, tai statmenai laikiau prie savęs viena ranka priglaudus, o kita ranka ploviau. Šitaip labiau pati sušlampi, bet ką padarysi, nuplauti juk reikia.

    bum

  5. 2

    aš tai naudojau pampers servietėlias kai pakesdavau pampersa ir pavalydavau o kai padarydavo kakuty padėdavo man vyras apiprausti.

    mamytukas

  6. 2

    musu dukrai 7 men, bet nieko, susitvarkau kazkaip, kiekviena kart keiciant sauskelnes kisu po kranu ruriu, tiesiog viena ranka laikau, kita plaunu, su ta kur laikau delnu paimu apatine kuno daly , na per pilviuka ir iseina kazkaip, sunku nupasakot:)))))

    Kalnietiene

  7. 2

    Mes kartais panaudojam vatyte sudrekinta siltu vandeniu ir apvalome....Kuriam laikui tinka o jei jau rimtesnio reikalo padaro tai aisku kisam jau po kranu...:)

    Pearl

  8. 1

    mano mergytei 7 men bet kazkaip laisvai mums pavyksta nusipraust ,ant vienos rankos laikau o kita ranka prausiu.o prausiu tai duso kabinoje po kranu.

    lina38

  9. 1

    nma mes dviese plauname kai didelis reikalas buna (aisku jei vyras buna namuose). o siaip as jau nuo 2,5 men laikau ant rankos tik kad ji guli ant savo pilvuko man ant rankos - taip zymiai lengviau ir dupcia ir cypcia isplauti ir mergyte gana stabiliai guli :)))

    Jogurtas

  10. 1

    nuo pat gimimo iki dabar (mums 5men) prausiu po kranu uzpakaliuka, nors lelius mano nemazas problemu iki siol nebuvo, kazkaip viena ranka laikau kita ranka prausiu, gal kad vaikas ramus ir nesimuisto. net ir maudau daznai istikro viena, ne todel kad vyras nepadeda, bet man vienai patogiau

    Simse