• 15ats.

    Musa karstis ir silpna..

    Sveikos, brangiosios, nesuprantu,kas darosi su mano busena.. Atsikeliu rytais, viskas gerai, zvali, su nuotaika arba ne :D, praeina kazkike laiko, pradeda must nesveikas karstis, visa slapia, varvu.. Kaip kokioj pirti, kazkoks sunkuma sskrandy ir truksta oro, norisi atsigult, atsigulu ir nepagereja.. tada pradeda tirpt kunas ir tada akyse jupoda, staigiai vel praeina.. geriu ledini vandeni, geriau pasidaro, bet busena nesikeicia... tik sustipreja ir sumazeja. mano tyrimai (kaip daktare sako) tobuli, as nesuprantu, kas darosi, gal jums taip buvo? Laukiuosi 34 savaites.

    _Lika_Kiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man panasiai budavo kai laukiaus prie gala. Gal ne taip smarkiai kaip aprasei, bet panasiai. Paskui supratau, kad cia todel, kad truksta oro, is pradziu sokos is lovos nudziugdavau, kad puikiai jauciuos ir kad puldavau viska tvarkyt, lakstyt ir t.t. kol vos kvapa atgaudavau ir iskart viskas uztirpdavo:)
    Daktare liepe daryt viska ta pati tik dukart leciau: pamazu is lovos keltis, sestis stotis, judeti, vaikscioti, ypac letai daryt kazka atsitupus ar pasilenkus, nes matyt buvo kazkas nugaroj uzspaustas koks nervas ar pan. Ir ki suletinau tempa kaipmat praejo visi sie pozymiai. Ne veltu visi pataria nestukem ILSETIS :)))

    ievindra

  2. 2

    Man lygiai taip pat buvo ka=kur pries pusantro menesio. Cia gripas. Temperatura l. sunkiai nusimusa. Vieninteliai vaistai buvo arbatos: avieciu uogienes, imbiero, medaus, dar vaistinej pasiule pušų spyglių arbatą. Nuo jos labai prakaituojama ir temp krenta..

    Jorkaile

  3. 2

    Lika, bet tu ir šaunuolė - toks nėštumas ir egzus laikai :) Žinoma, kad viskas nuo streso, dar tokia savijauta.. Laikykis, viskas bus gerai. Kaip sakoma "NET IR TAI PRAEIS" :) Labai teigiamai žiūriu į besimokančias "pilvotas" būsimas mamytes. Ir mažiau nervuokis - mokslai dabar 2 vietoje, pirmoje tu ir tavo katinėlis, todėl jei kas ir nepavyktų egzamine kaip tu planavai neimk į galvą - tai galima bet kada ištaisyti :)

    lydekaite

  4. 2

    Aisku.. Idomiai cia veikia tas organizmas.. va siandien tai ir apsivemiau, pagalvojau, kad nuo streso, nes naturaliai gaunasi parintis del egzaminu.. Siandien laikau..://

    _Lika_

  5. 2

    tai normalu. Asmeniškai man naktį šitas košmaras darydavosi, todėl paskutinių savaičių naktys buvo bemiegės :) Pupa gerai sako - dieną būk atsargi taip ir nualpti galima..

    lydekaite

  6. 2

    man taip buvo apie 20 savaitę kažkur. ir mano tyrimai tada buvo geri. padeda grynas oras, prasidarydavau langą ir pastovėdavau porą minučių. o kai jau akyse juoda, tai yra galimybė nuaplti. saugokis. dar sako, kad padeda sėdėjimas susilenkus- galvą tarp kojų palenkus, bet kai jau toks nėštumas, tai gal ir nepavyks :) tiesiog stenkis išsivėdinti kambarį ,kol dar nesilpna, venk karšto dušo ir pan. be to, parduotuvėj, kur daugiau žmonių, irgi taip darydavosi, tai dabar nelabai einu kur viena... kai laukiausi pirmą kartą, buvo vasara, tai apldavau dažnokai, toks jau nėštumas :) sėkmės :)

    Ineta_

  7. 1

    tai tikriausiai tu laukiesi:))))))juk viskas normalu, nenorek jaustis kaip princese, gal spaudimas kvailioja pasimatuok

    Kalnietiene

  8. 1

    ir man taip buvo paskutiniais mėnesiais, norėjosi tik gulėti, bet daug ir vaikščiojau, tik naktimis daug kartų keldavausi į wc, spaudė visus vidaus organus, skrandį, sunku budavo surasti tinkama padėtį, bet čia visoms gal panašiai, nėra ko nerimauti.

    vinipukas

  9. 1

    labas na taip buna taip :) bet manau praeis man siuo metu toki pozymiai yra nors nesilaukiu zinai ir nzn ne ka galvoti

    erika1987

  10. 1

    Man taip budavo nestumo pradzioje.Stenkis niekur per daug nevaikscioti ar nevaziuoti viena,nes islieka tikimybe,kad taip gali nutikti ir lauke.Tuo metu,kai atsirasdavo tokia savijauta as kaip ir tu visada gerdavau salta vandeni.beabejo pogulis,turbut geriausia ka galima padaryt taip jauciantis.

    Bosiene