Atsakymai

  1. 3

    Abu nestumus priaugau po 10kg,tai jokio antsvorio pagimdzius neliko.

    Bosiene

  2. 2

    Gimdziau pries 5 men, o sveriu 2 kg maziau nei iki nestumo (net skaiciuojant tai, kad tik pastojus per pirmas savaites nukrito 3 kg). O daryt nieko nedariau kas liecia maista, atvirksciai net juokauju, kad laikaus "bandeliu dietos", nes labai daug saldumynu valgau, tiesiog negaliu be ju.
    Bet tas nuolatinis sukiojimasis aplink vaika, namus save ir vyra daro savo.

    ievindra

  3. 2

    Prieš neštumą svėriau 50 kg, dabar vos 47 kg "datraukiu". Maitinu 10 mėn dieną - naktį, tai ko gero atsigausiu tik baigus maitinti :) O gimdyti važiavau su +25 kg.

    lydekaite

  4. 2

    o as vienu nestumu priaugau 20kg ir nenukrinta man jie meciau rukyti tai vis vel po kokia 100gramu vis auga

    erika1987

  5. 1

    Man buvo labai sunku kai buvau nescia...iki tol buvau tokia stirnike, auksta liekna...o kai pastojau svoris is oro augo....gimdyt vaziavau priaugus 30 kg....baisu...galvojau bus kaip ir visoms, po gimdymo per kelis men nukris...ne velnio...pasirodo labai kuno apykaita pakitus buvo, svoris ne krito o augo, nebegalejau i veidrodi ziuret kol viena diena youtube radau filmuka (gaila neberandu jo kad idet nuoroda ) kuris mane labai ikvepe svorio metimui....nesiemiau jokiu ziauriu priemoniu, sumazinau maisto kiekius, pradejau rytais daryt pilateso pratimus, dirbt su ab rocetu, nusistaciau tokia taisykle : Jokiu uzkandziu prie tv, ar pc , per savaite bent 4 dienas pasportuot, ir maudantis po dusu atlikt kontrastine procedura...taip numeciau jau apie 35 kg per metus...pastebejau tai, kad jei pats eini tarkim sportuot nusiteikes kad nieko is to nebus tai viska daryt taip sunku pasidaro, o rezultatu nera, visu pirma reikia savitaiga pasidaryt, galvot tik teigiamai, nereikia kritikuot saves atsistojus pries veidrodi, keista bet tai padeda, kai pati sau sakai kad visa tai veikia tai tikrai per laika pastebi rezultatus :) o siaip sportuojant tikrai nebus taip kad greit svoris kris, vargsim ilgai ir sunkiai, bet bus garantija kad svoris negrys dvigubai... siaip zinau kaip sunku prisiverst sportuot, bet buvo tikrai verta, ne tik svoris nukrito, bet ir kunas tapo lankstesnis, dailesnis, pati savijauta visai kitokia...mano patarimas norint mest svori, tai sportu ir normalia pilnaverte bet sureguliuota mityba :)

    natita785

  6. 1

    jau 10 men praejo bet vis laikosi 7 kg virsaus, bet man dbr pats tas yar tai net nezadu numest:)

    gintarevaldas

  7. 1

    Nors besilaukdama priaugdavau nuo10 iki15kg, bet po kievieno nėštumo man pasilidavo beveik po 10kg. Taigi dabar turiu beveik 30kg viršsvorį, kurį numesti visai nesiseka :(

    trejetukas

  8. 1

    jo visai kaip nekeista neatsirado :)

    geiza

  9. 1

    Visai neliko..Paskui vaikus laksciau

    Jorkaile

  10. 1

    man po siuo gimdymo nelabai didelis svoris po pirmo nestumo buvo didesnis tad nukrito tik po keleta metu

    rita0609