• 6ats.

    kiek duoti akuserei, su kuria susitariau del gimdymo?

    Gal galite padeti? Susitariau su akusere, kad gimdisiu pas ja, nes jinai mane priziurejo visa nestuma. Bet nezinau kiek duoti, nes jinai nesako kiek. Tipo kiek galesi tiek ir duosi, o jai neturesi, tai ir neduosi. Jusu nuomone, kiek dotumet?

    KatiaGimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As asmeniskai nieko niekam nedaviau,nes nera uz ka duoti,juk uz tave nepagimdo,kai pagimdziau pries iseinant is ligonines akuserei saldainiu deze ir geliu atsidekodami uz viska iteikem.Kas per mada moketi papildomai uz darba,kuri zmogus ir taip privalo dirbt.

    Bosiene

  2. 2

    maksimum 100 Lt, daugiau turbut neduociau. as nors ir nesitariau, bet vis vien gydytojai ir akuserei daviau po 50 Lt.

    romantike

  3. 1

    duociau 200lt jei buciau susitarus

    ruta26

  4. 1

    Bosiene, as irgi nieko neduociau, jai nesitarciau. Bet jinai gi specialiai vaziuos del manes i ligonine mane priziureti, nors nakti, nors per iseigine ir t.t.

    Katia

  5. 1

    o aš tariausi.. mokėjomvien tik jam 1000 Lt, tačiau po gimdymo buvo inkstų problemų. o kadangi mati maitinau, tai būtų reikėję gultis į ligoninę be vaikučio arba į skyrių kur nėra naujagymių sesučių. Todėl kai pamokėjom jis "padarė",kad atsigulčiau pas jį į skyrių, jo draugas urologas vaikščiojo pas mane, o kai reikėdavo išmaudyti ar pažiūrėti kelių savaičių mažiuką kol eisiu į apžiūra, tai naujagymių sesutės jį paglobodavo :) Man sumokėti pinigai tikrai atsipirko, kitaip būtų reikėję tėčiui maitinti vaiką namie mišinukais...
    Bet šiaip antrą kartą kai gimdysiu, tai pamokėsiu tik simboliškai nesitarus. iki 200 Lt

    lydekaite

  6. 0

    Tai kai tariesi, ji specialiai atvaziuoja i gimdyma, ji gi gali tiesiog tuo metu nedirbti. Drauge dave 200, sake tokia akuseres stavke

    Anonimas