• 11ats.

    10 men. kudikio naktinis kelimasis kas valanda, kaip padaryti, kad taip daznai nesikeltu?

    mano suneliui 10 men. keliames beveik kas valanda naktimis, ir vis nori prie kruties, primaitint misinku ji negaliu, nes jo nevalgo ir aplamai neima nei buteliuko nei zinduko, tik pajaucia guma, iskart isspjauna, tai tesiasi nuo pat gimimo, nuo pirmu dienu geria tik is puoduko, kaip padaryt, kad taip daznai nesikeltu?

    Kava27MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pas mus panašiai, tik keliasi ne kas valandą, bet per naktį mažiausiai 3 kartus (ir tai laikome ramia naktim). Jau atpratintas nuo žinduko ir geria tik iš puoduko. Pristūmiau lovytę prie savo lovos, kraštą nuėmiau. Naktim nereikia iš lovos keltis staigiai paduodu MP pora min ir toliau miega, o aš net nepabundu. Atpratinti abejoju ar atpratinsi. Mamos sako išaugs. Laukiu ir aš tos palaimingos nakties :)

    lydekaite

  2. 1

    uzjauciu ir mano vaikas laaabai daznai keliasi nors jam jau 1m ir 3m

    rasiuksas

  3. 1

    manau kad vaikas nepavalgo pilnai jeigu taip daznai kelesis mp. mano pazystamma palieka arbatos buteliuka prie lovytes, mazyle atsikelia ir pati atsigeria kia nori, bet kadandi sakai neima buteliuko tai net nzn bandyk is puodelio duoti bet ne mp o arbata kokia.skaiciau kzk kad nuo mp pripranti vaika prie buteliuko reikia laiko ir kantrybes bet reikia mokinti nori nenori. nzn ar puodelis yra saugus salia vaiko nakty (mano mergyte dar tik 3 men ) bet gal tu gali nutraukti piena ir duoti is puodelio? as tai patarciau arbata, vaikas gal netgi prades nesikelti naktimis nes zinos kad nera pointo keltis del vandens :D

    ziaurute

  4. 1

    isivaizduoju kaip tau sunku kad sitaip daznai keles.

    viktorijaz

  5. 1

    mano mergytei 1m5men,mes vis dar keliames bent kelis kartus per nakti.baigiau maitinti 1m1men,galvojau nustos naktim keltis,bet ir dabar dar viena kart valgo nakti mišinuką,jei neduodu pradeda rekt.pieno visai negeria.

    okse0711

  6. 1

    mum jau tuoj metukai uz 2 savaiteliu, tai pradejo keltis naktim vel nuo 8 men, ir iki siol nenustoja. Buna naktu kai atsikelia kas 1.5h, tai irgi laukiu kol nustos, bandziau neduoti kruties kelias naktis, bet baigesi tuo, kad likau nei as nei dukryte nemiegoje, nes taip ysiverke, kad paskui is vis nebeuzmigo... Kadangi mergaite auginu viena, tai nera kam nei kelias naktis jos paziureti, kad kaip nors atprastu, jei turi galimybe iskelti vaikely su vyru y kt kambary, gal ir atparstu per kelias naktis, bet seip as abejoju, ir tas vaikelio kankinimas labai jau skaudus dalykas.. turetu atprasti su laiku, bent as taip tikiuosi =)

    titina

  7. 1

    pora naktu neduok ir atpras.

    Bosiene

  8. 1

    neduok kruties viena nakti,kita nakti.arba jei yra galimybe,miegoti kitame kambaryje(atskirai nuo vaiko)per kokias tris naktis atpras naktimis keltis

    ruta26

  9. 0

    patikek man ta pati problema, mano vaikui jau 1,5mensiai o keliasi per nakti 10kartu, maitinu pati, patraukia kruti, staigiai paleidzia nusisuka, jau atrodo miegos bet staigei pradeda saukti, duodu kita isgeria ir uziega keliasi kas valanda, ir taip nuo gimimo, nera buve kad maziau nei 5 kartus keltusi, kada as pailsesiu:)

    Anonimas

  10. 0

    mums 7 men nuo triju menesiu pradejo keltis kas valanda, kas pusantros.. buna viena kita naktis, kad keliasi 2, 3 kartus tai cia jau svente. as toki kelimasi susiejau su dantukais. kadangi jau buvo pradeje desnytes tinti. o kadangi uzmiegam tik ant ranku arba su krutim tai galvoju gal issibudina ir iesko kruties nusiraminti. viliuosi isdygus dantukams kas nors pasikeis.
    p.s. ir siek tiek pikta kai mama klausia patarimo ka daryti, o pasipila atsakymai kaip keista maniskis tai ismiega visa nakti.. jokio supratimo... gi ir taip sunku..be pasaliniu dziugavimu savo ramiomis naktimis..

    Anonimas