• 22ats.

    vaikas sukarpe pinigus ir ar banke pakeistu man juos?

    gal kam yra buve panasiai. man vakar vaikas sukarpe 200 lt, bet ne tai, kad per puse ar kaip stambiau, tai kelios dalys stambios, bet yra ir smulkiu dalelyciu. visos dalys yra, deliojau kaip puzle ir tikrinau. tai taip pyktis paeme, bet ka jau padarysi. vyras i banka paskambino paklause ar pakeistu toki piniga. tai sake lyg ir keicia. ka jus manot ar pakeis mums ir i koki banka vaziuoti ar i bet koki galima ar reikia jau i didesni, tarkim swedbanko pagrindini?

    masiniukeŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pereita pirmadieni turejau tokia problema.bet ne su lt o su eurais.pati nuplesiau per pus.tai Kaune seb banke keicia tik lt.ir turi buti suklijuoti.o kitokia valiuta ukio banke.bet ima mokesti.

    aurikuka

  2. 4

    kai perskaičiau, tai net nusijuokiau :)) (nesupyk tik) ko tik vaikai nepadaro :D Nesijaudink, keičia, Ir manau visuose bankuose. Sudėk į maiškiuką ir nunešk į artimiausią banką :) Nepyk ant vaiko - 200 Lt vaikui yra paprastas popieriukas, o mums jis gan ypatingas. Puikus pavyzdys nerūpestingos vaikystės... :)

    lydekaite

  3. 3

    matai lietuvos banke nacionaline valiuta jiems privaloma pakeisti nemokamai. Tai ten ir centus i litus nemokamai keicia. O kiti bankai jie ima uz bet koki keitima komisini.

    Anonimas

  4. 3

    keisti tai keicia, bet tokios pat sumos tikrai negausi, maziau duos.

    vestina

  5. 3

    tai man is pradziu pyktis ir paeme paskui tik juokas.visi vaikysteje kokiu nors dalykeliu prikresdavom,kai sesei pasakiau tai sako obuolys nuo obens netoli rieda.pati vaikysteje visas tapkes iskarpydavau prieki ir sakydavau kad ventiliacija :D dar uzuolaidas apkarpydavau:) o cia tikrai uz pakeitima swedbanke ima ta mokesti o lietuvos banke neima?

    masiniuke

  6. 2

    serijos numeris turi buti visas,turetu keist

    sandi

  7. 2
  8. 2

    Keicia, svarbiausia, kad serijos numeris butu. Ir butu tvarkingai suklijuotas. Swedbanke paims komisini mokesti uz keitima. O Lietuvos banke keicia nemokamai.

    Anonimas

  9. 1
  10. 1