• 25ats.

    patarkit, ka daryti, jei tevas lankyti vaiko ateina girtas?

    nezinau ka daryti, mano vaikelio tevas atseit labai myli savo vaika ir nori ji lankyt, taciau kai leidziu jam ateit, ateina girtas... niekaip jam neisaiskintu, kad jei nori ateit, tai blaivas lai ateina, jis vis aiskina, koks noriu toks ateinu... o kai neledziu, tai kazkaip mane sazine grauzia...

    bebenaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Tokiu atveju as neleisciau prie vaiko,jei girtas,tai eik toliau,jei blaivas,prasom,dziaukis su mazyliu.Pas mane butu trumpai ir aiskiai tas pasakyta.

    pavasarinuke

  2. 4

    na man asmeniskai butu nemalonu, kad mano vaiaks teti matytu tik neblaiva, tai nepagarba savo vaikui, manau as ir neleisciau tokiam su vaiku susitikineti ir pusti alkoholi vaikui i veida, kai issiblaivytu tada prasom...

    Lukniukas

  3. 4

    Man panašu, kad jis išgeria "ant drąsos". O gal ir ne. Kai nepažįstu žmogaus negaliu komentuoti.. Bet jei pagautum blaivą ir nuoširdžiai įlįstum į sąžinę, gal kitą sykį ateitų blaivas :)

    lydekaite

  4. 3

    Gal pabandyk ,su juo blaiviu pasikalbeti.ir kazkur susitikti ne namuose.kad galetum atvezti vaika pati.jei girtas apsisuki,ir isvaziuoji namo.aisku mums lengva patarineti,kai neesam tokioje situacijoje.

    aurikuka

  5. 3

    neleisciau susitikt su vaiku,jei girtas.gal issiblaivytu ir susivoktu,jog pas vaika reik eit blaivam,o poto jau gali isejas,nors ir iki komos prisigert.

    Bosiene

  6. 3

    neleisk girto prie vaiko,isvis nesveika uostyt "pirigarus"vaikams

    ruta26

  7. 2
  8. 2

    tikrai reikia neleisti isgerusio prie vaiko,tegu vaiksto po langais,iseis alkoholis greiciau..

    sandritute

  9. 2

    As girto tevo neleisciau prie vaiko.Ir ne tik tevo, apskritai girtu.

    Jaudrute

  10. 2

    pamegink kelis kart neleist girto prie vaiko tuomet gal susiprotes

    rita0609