• 26ats.

    Ar geras ir naudingas dalykas yra vaikams miegmaisiukas ir vokelis? ar juos reiktu abu tureti ar tik kury viena is ju?

    Pasidalinkita sawo patirtimi apie kudikiu vokelius ir miegmaisius, ar turejote ar jie buvo jums reikalingi, kodel

    PingvinRūbeliai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as turiu pora miegmaisiuku,labai geras dalykelis,nes sunus megsta nusispardyti miegodamas tad su juo niekada nesusals.O vokelis gerai jei reikia vaikuti parsivesti is ligonines ir per salcius i lauka su vezimuku vaziuojant.Vokelio neturiu,dar susupu i anklode

    ginnta

  2. 3

    miegmaisiukas lb man patogu ziema,nesusala nes negali nusispardyti.O vokelio neturim,kaskaip su pleduku issiverciam

    sandi

  3. 2

    as issiverciau be vokelio o miegmaisiuka padovanojo, mazylis miegojo jam egerai, bet jam budavo per karsta tad vis verkdavo prasibudes nakti, o kai uzklojau kaldryte ismiega daug ilgiau ir ramiau. bet jei namie salta miegmaisis tikrai pravercia.

    wiktoriuke

  4. 2

    turiu ir ta ir ta, tikrai pravercia, bet manau neturedama didelio nepatogumo nepajausciau :)

    Simse

  5. 2

    Turiu ir naudoju abudu situos daiktelius. Radau labai nebrangiai padevetu parduotuvej ir vien del to pirkau. Siaip kazin ar buciau susigundziusi, nes nauju kainos kosmines. Man labai pravercia, ypac miegmaisiukas. Nes siaip nakti vis reikejo klostyt maziu, ziuret ar nesusales be kaldrytes, o miegmaisiuke ramu ir jam paciam patinka. Vokelis su uztrauktuku, kad ir ne kailinis, bet siltas irgi puikiai tinka eit i lauka, padaryta prakirpimai sportinuko dirzams perkisti, tai vaikas vaziuoja siltai ir saugiai supakuotas :)

    Meskeriotoja

  6. 2

    Sios dalikelius turim abu ir esam labai patenkinti. Jeigu ziema tai puikus dalikas vokelis siltas su avikailiu i vezimeli, ikisai, uzsegei ir viskas, nereikia vyniot i pledus, o ir vaziuojant i parduotuves pravercia, ploniau gali aprengti leliuka ir ikisti su vokeliu i autokedute. Medvilninis miegmaisiukas geras nes vaikas negali nakti nusiklot ir susalt.

    sauleee

  7. 2

    Miegmaisiuka naudojau ir gana ilgai.Vaikas jausdavosi gerai ir nesusaldavo.Negalejo nusispardyti.
    Ypac kai plaukdavom laivu buvo patogu.Nakti miegant vesoka,o vikelis miegmaisyje bent nesusaldavo.Turiu ir vokeli nemaza,labai silta,su avikailiu.Ji naudoju ziema.

    vilem

  8. 2

    vokelio neturėjom, bet tai atstodavo pledas į kurį suvyniodavom. O miegmaišiukų turim net du. Jie yra medvilniniai, tai per vasaros karščius labai praversdavo. Sūnų įkišdavau nuogą prie atviro lango, tai nei prakaituodavo nei per karšta būdavo :) Lauke taip pat praversdavo.. Bet kas jų neturi, tai gali atstoti paprastas medvilninis dekiukas.. Mums pravertė.

    lydekaite

  9. 1
  10. 1

    kadangi ziema lauke migdziau, tai vietoj vokelio naudojau dideli kombinezona, o vasarai man vokelio nereikejo, nes norejau matyti vaiko judesius, duoti jam laisves. man vokeliai nepatinka, nes negales net rankytes iskelti

    vinipukas