• 21ats.

    ar ira galimybe vaikeliui isgyvent gimus 29-30sav :( ?

    labai kankina kaskoke nuojauta kad pagimdysiu per anksti perdaug:( jau ir kaklelis biskiuka jau atsidares ir skausmai pilvo apacioje uzeina vis,ir tie paruosemieji saremiai... ar isgyventu vaikelis gimes tjp anksti? mum 29sav.dekui uz ats:(

    indrayaPriešlaikinis gimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    išgyventų, bet tu taip nesinervink - tai tik paskatinns priešlaikinį gimdymą. Su atsivėrusiu kakleliu ir aš vaikščiojau iki paskirtos datos. Viskas bus gerai, paruošiamieji sąrėmiai ir turi būti. Pagulinėk, nieko sunkaus nekelk, rankų taip pat nekelnok. Palepink save, vyras tegul pamasažuoja :) Viskas bus gerai, nestresuok be reikalo.. Jei daktarė neguldo į ligoninę, vadinasi viskas gerai, taip turi būti.. Pamatysi dar ir pernešiosi :))

    lydekaite

  2. 3

    isgyvena, as pati vos nepagimdziau 32 savaiciu, nepergyvenk mazi vaikuciai gimsta kad augtu dideli. laikus pastebejus salima dar sustabdyti beprasidedanti gimdyma, jei gydytoja nieko nesake vadinasi viskas gerai. o ir pati nepergyvent, maziau nervuokis, o judesius jauti apacioje nes vaikutis apsivertes yra zemyn galvyte. man ir apsiverte 28 savaiciu.

    wiktoriuke

  3. 2

    kiek teko skaityt isgyveno berniukas gimes 20 savaite.. Gimdymas 22+savaite jau nebenurasomas i savaimini aborta, bet tai jau gimdymas.. prasidejus gimdymui, nubegus per anksti vandenys yra svarbu hormonais subrandint vaiko plauciukus yra schemos brandimama 3 paros (rezultatai geresni) arba net 24 valandas galimas brandinimas jeigu neimanoma gimdymo stabdyt ilgiau.. bet svarbu nesinervinti.. pagulet, pakalbet su gydytoja kas neramina.. Vaikutis isgyvenantu gimes dabar, bet neretai tokio amziaus gime vaikai turi trumpalaikiu ar net viso gyvenimo sveikatos(neigalumo) problemu..

    gertruda

  4. 2

    Nusiramink ir nesijaudink,vaikai isgyvena nuo 25sav.su gydytojo pagalba.

    Lafe

  5. 2

    Taip tikrai yra..Esu girdejus, kad daug anksciau gimes vaisius isgyveno.

    Jorkaile

  6. 2

    isgyventu, pvz jug daug dvynuku gimsta tokiame laike ir gyvena, auga, stipreja. o tie paruosiamieji saremiai ir judesiai pilvo apacioje normalus reiskinys. siulyciau tau neisivarineti sau baimes tokiomis mintimis, daugiau optimizmo. teigiamos mintys sveikiau ir tau, ir tavo vaikeliui ;)

    romantike

  7. 2

    mano leliukas beveik visa nestuma buvo apacioje bet isvaiksciojom iki 35 savaiteles. nesinervuok viskas bus gerai:)

    avijada

  8. 2
  9. 2

    pamirsau dar parasyt kad kaskaip tas vaikelis lyg vis zemiau ir zemiau,na db judesiukus jauciu pilvo apacioje visada.a ce normalu ?:/

    indraya

  10. 2

    isgyventu tikrai tik nesinervuok nes tai viska pagreitina musu antras sunelis gime 35 sav.sako 8menesiu vaikai negyvena o mums jau 1metukai ir du menesiai.:)o drauges mergyte gime 28 savaiciu ar tai 30.taip pat isgyveno dabar jai 1,5 metuku.Gal tau taip tik atrodo tiesiok jau galas ir sunkiau judeti ir norisi kad greiciau viskas pasibaigtu,viskas bus gerai.

    daival