Atsakymai

  1. 2

    yra pirkti vitaminu satinanciu vaikucio apetita. o jei isgeria daugiau pienelio tai nereikia noret kad vaikutis valgytu

    rita0609

  2. 2

    būna ir būtent dėl dantukų :) per dieną kelis šaukštus košelės paima ir viskas. Tik maniškis MP dar geria, tai nelieka vaikas visiškai nevalgęs.. O šiaip duodu į ranką obuoliuką, sausainiuką, bananą ir pan..labai mėgsta pats valgyti. Būna užsitęsia 3-4 dienas nevalgadieniai. Bet po to oj kaip kerta :)

    lydekaite

  3. 2

    buna ir mums taip,tai geria daug skysciu arba misinio daugiau nei du kartus kaip iprastai,.

    ruta26

  4. 2

    Neparasei kiek laiko jau streikuoja tavo mergina :) jei tik diena ar dvi, tai cia viskas normalu - gali buti ir del dantu dygimo, gali buti ir siaip diena be apetito. Gi ir mes kartais nenorim valgyti.
    Mano sunui pasitaiko per menesi kokios pora dienu, kai neturi niekam apetito, as jo ir nekankinu. Uz tai kai apetitas gryzta - suvalgo dvigubai visko :) o per nevalgiadienius daznai pasiulau ka nors grauziamo - duoniuka, riestaini, dziuveseli, nulupta obuoli ir pan. Daznai pasiulau atsigerti ir vietoj dvieju misinuko gerimu padarau kokius 3-4. Taip vaikas ir prabuna :)
    Na bet jei nevalgymas tesiasi ilgiau nei diena kita, manau reiktu pasirodyti gydytojai ir pasitarti - kas gali buti. Gal tiesiog reikia keisti vaiko meniu, gal jam atsibodo jo valgomi patiekalai. Daznai pasiulius kazka dar neragauto, apetitas gryzta ir seniau valgytiems produktams. :)

    Meskeriotoja

  5. 2

    Taip gali buti,jog nevalgo del dygstanciu dantuku.Mums kaip dingo apetitas nuo dantuku duodavau sausainiu kietu specialu vaikams,tai ji bent griauzdavo ir tuo metu dantenas pasikasydavo ir siek tiek uzkasdavo.Stengdavaus,kad kuo daugiau skysciu isgertu,o per prievarta valgyt nekisdavau kiek suvalgydavo kiek ne,o isdygus dantims atsivalgydavo:)

    Bosiene

  6. 1

    Mums buvo badų streikų super dažnAI. Siūlau įvairų maistą, gaminu per dieną ištisai, kad tik jis ko nors pavalgytų. Kai vaiką pamaitini, jei pamaitini - tai jau didelis darbas..

    Jorkaile

  7. 1

    mums taip pat buvo,na paimdavo koki kasniuka,nieko nedariau praejo,manau taip pat del dantuku

    Aksana

  8. 1

    maniskiui metinukui dabar taip yra. 5 dantukus jau turim, ziuriu jau ir sestas lenda, tai jau kelinta diena vaikas nervotas, apetitas prastas, vos viena kita sauksteli koses isiulau per diena. bet labai vaiko neprievartauju, kad baimes maistui neivaryciau. duodu daugiau varskes, jogurtuko, vaisiu, jie vesus, gaivus, tai ne taip dirgina dantenas kaip siltos koses. dar gerai, kad nors misinuka pageria, bet ir tai jau vos ne saltas turi jam buti.

    romantike

  9. 1

    kalniete,na as ir taip manau.nes pries tai valgydavo,o db tik misini geria.skaudziai jai lenda tie dantukai,nerami lb,nevalgo,triedzia..;S

    bantukas

  10. 1

    as kaiptik panasu klausima uzdaviau, mum 8 men, dygsta pirmieji dantukai, nenori valgyt nieko absoliuciai, o pries tai viska noriai valge, tai manua kad del dantu cia viskas

    Kalnietiene