• 28ats.

    ar pasinaudojate proga atkersyti zmogui,kuris yra jus izeides ar kaip nors netinkamai pasielges su jumis?o gal tikite kad as anksciau ar veliau viskas atsisuka pries tokius zmones?

    giedryteSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Nesielk taip su kitais kad ir tu nenoretum kad su tavim elgtusi.Vadovaujuosi sita tasykle.Nekersiju,nes tokius zmones pats gyvenimas nubaudzia

    sandi

  2. 3

    is pradziu labai pykstu,nervinuosi ir vis galvoju kaip ir man tam zmogui ikasti,izeisti,bet begant laikui praeina tas noras kersyti,islieka tik didelis pyktis,ir nebera noro su tokiu zmogumi bendrauti,dar priklauso koks tai izeidimas,kartais gerai kai pasako i akis,bet buna ir tokiu atveju kurie tikrai skaudina :) nors tikrai tikiu tuo posakiu:lazda turi du galus :)

    kukuska

  3. 2
  4. 2

    nesistengiu kersyti nes manau kad tiem zmonem ateiti viskas atsisuks atgal

    gabytux

  5. 2

    ignoruoju ir beveik nebendrauju,o kartais tiesiai sviesiai paklausiu kodel taip pasielge?

    daival

  6. 2

    As tai stengiuosi nekersyti,bet jei kas negero jiem atsitinka,tada sirdy taip truputi apsidziaugiu,kad lazda atsisuko kitu galu patiems.Nors aisku viskas su protu,jei jau degtu namai,ar mirtu artimas,tai dziaugtis tikrai negaleciau.

    pavasarinuke

  7. 1
  8. 1

    oi,kam tas kerstas...likimas pasirupina...

    juratele

  9. 1

    priklausomai nuo to koks butent zmogus su manimi netinkamai pasielge ir kaip butent pasielge, pasake ar padare. siaip esu kerstinga, bet atkersiju nevisada, kartais tai palieku Die... valioje.

    romantike

  10. 1

    dazniausiai laikas isgydo zaizdas, kaltas zmogus pats turetu atsiprasyti, bet kaip zinia blogi zmones nesupranta , kad jie blogi , nes jiems tai yra norma ir jie toliau daro nusikaltimus, vagia, zemina draugus...Geriau vengti tokiu, gyvenimas juos pamokys, reikia ir draugus perspeti apie ju toki elgesi, nebent tie draugai tokie patys...

    vinipukas