• 13ats.

    Labas, Mamytes, gal kurios zinote kokius nors vitaminus kurie "teiktu" energijos?

    buvau skaiciusi apie kazkokius tonussan, buvo geri atsiliepimai, bet bijau kad ten nebutu tik reklama.. o gal kuri satek kokius pan gerusi?

    umileVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    kaip kam, bet man geriausia energijos teikia poilsis :) stenkis suderinti mitybą, kad gautum per maistą pakankamai vitaminų ir mikroelementų, pasilepink, kai tik gali, išeik į miestą, apsikirpk :) visa tai tikrai pakiliai veikia nuotaiką ir padeda atgauti jėgas. kaip suprantu, mažas lelius pas tave, tai gal vyras gali daugiau padėti, jei jautiesi pavargusi. o tie visi vitaminai ,an kažkaip nepriimtini, juk jie neduos stebuklingo poveikio, jei nesimaitinsi sveikai ir neatrasi laiko poilsiui.. sėkmės viską suderinant :)

    Ineta_

  2. 1
  3. 1

    Geriausi vitaminai - kai jautiesi laiminga. Kai šalia mylimas vyras, sveiki vaikai, mėgstamas darbas :)
    O jei rimčiau - gali i a.z. parasyti - parekomenduosiu vitaminus pagal tavo savijauta

    Jorkaile

  4. 1

    labas. as naudojau tonusan.. nes buvau mieguista, aptingusi.
    ir sia laseliai man tikrai padejo, jie zolinio pagrindo. Bet siaip juk yra ir vitaminu, kurie suteikia energijos

    ingutee

  5. 1

    ruta, jeigu organizmui truksta kazkokiu medziagu, tai vien poilsis ju tikrai neatstos.kiek bemiegotum vistiek bus negana, o atstacius trukstamas medziagas organizmas pats susireguliuoja.pvz. man multivitaminai veike kaip migdomieji.as juos gerdavau vakarienei ir miegodavau kokia 12-15val. tai truko daugiau negu savaite. po to pradejau atsibusti nakti 3-4val. pilnai pailsejus ir kupina jegu, net be kavos pradeti darbus.

    raima

  6. 1

    multivitaminai teikia daug energijos, gerimai energizuojantys, kokteiliai,zuvies taukai, omega. tikra ju poveiki pajusi, tada kai atstatysi trukstamas organizme medziagas.negerk aklai.issitirk ko tau truksta istikruju.be to svarbu, is ko ir kaip pagaminti ar pakankama doze vartoji.ar gerai istirtas ju poveikis organizmui.ar jie zinomi ir pripazinti rinkoj, kitaip tik ismesi pinigus ir poveikis bus greiciau psichologinis.

    raima

  7. 1

    o as siulyciau jokiu vitaminu negerti,geriau issilseti gerai,kartu su leliuku diena pamiegoti

    ruta26

  8. 1

    tonussan esu kadaise vartojusi. Daktaras buvo rekomendavęs dėl mažo kraujospūdžio, apatijos. Bet nepastebėjau, kad jis man energijos lygį keltų.. Na, galva nesvaigo, apetitas gal kiek padidėjo.. Galbūt didesnę dozę reikėjo gerti, kad energijos antplūdis būtų :)
    pasitark su savo daktare, manau ji atlikus tavo kraujo tyrimą pasiūlys geriausią variantą tinkantį būtent tau, o ne visoms :)

    lydekaite

  9. 1

    kalbant apie Tonussan, tai as retkarciais juos pavartoju, nes man mazas kraujospudis, tai tas tirpaliukas man pereguliuoja ji... ar jis teikia energijos negaliu pasakyti, nes as nevartoju jo nuolat, tai to nepastebejau. nors ant pakuotes raso, kad kelia psichini ir fizini darbinguma, mazina nuovargi, gerina bendra savijauta ir pan. taciau kokia nauda is tu vaistu, kam buti nuo ju priklausomais, geriau pakelti sau energija naturaliais budais - skaniu, sveiku maistu, pasivaiksciojimais gryname ore, poilsiu, bendravimu su zmonemis ir pan.

    romantike

  10. 1

    Geriau pagerk kokius paprastus vitaminus-maisto papildus,pamiegok gerai...o tie energijai,tai manau yra nesveika,suteikia ta antpludi energijos,bet organizmui kenkia...

    Gyvaciuke