• 5ats.

    ar kam nors yra buve gimdoje pulypas ?

    gydytojas padares echoskopa rado gimdoje pulypa, ar yra kam taip buve?
    sake po menstruaciju ruostis operacijai, nes gali trukdyti pastoti... ar skausminga operacija ?

    rubi2irMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    mano sesei operavo tai ryte isoperavo o po pietu paleido namo ,kiek atsimenu tai sunkiai negalima kelt lyg iki 3 kg tik galima ,o kad atauga tai tiesa nes jei vel itaria kad ataugo nes sutrinka menesines .taip kad nesibaimink viskas bus gerai.

    lina38

  2. 1

    oj nebegazdinkit lydekaite ;;;;;; man apie tai gydytojas nieko neuzsimine,kad pyktybinis ar ne.... bet sako jis paminejo, kad gali trukdyti pastojimui sis polypas....

    rubi2ir

  3. 1

    Mano pažįstamai polipai buvo. Na, ji jau vyresnio amžiaus, klimaksas prasidėjęs, nebeserga mėnesinėmis. Staigiai pradėjo kraujuoti.. Po apžiūros galvojo kad vėžys kabinasi, tačiau padarę tyrimus diagnozė - polipai. Operavo ją, tačiau vėl jie ataugo, sakė piktybiniai jie. Man atrodo gimdą jai išimt žadėjo.. Bijau pameluoti ar išėmė, nes seniai jau buvau sutikusi, seniai begirdėjau apie ją ką nors..

    lydekaite

  4. 1

    as taip pat turejau cista, desineje puse, man buvo israse kontraceptikus, bet as ju negeriau... dabar nuejau pries savaite pasitikrinti tai savaime isnyko ji... bet vietoj to atsirado taspolypas ...

    rubi2ir

  5. 1

    Tikriausiai kalbi apie polypą ;) aš va operavausi cistą prieš porą mėnesių, tai kalbėjau su keleta moterų, joms polypus operavo...bet vyresnio amžiaus, tu nieko nejusi - nes gausi pilną narkozę, atvažiuosi ryte - išoperuos, paskui pagulėsi pooperacinėj kol narkozė išeis ir po pietų ar vakare paleis namo, žinoma jei nebus kokių komplikacijų. Šiaip viena moteris pasakojo, kad jie vis karts nuo karto atauga, tai kas keletą metų net operuoja, bent jau jei taip buvo.

    Lulu