Atsakymai

  1. 4

    Puikios nuomones.Man tik kaskaip reikia nusiteikt is karto kad eisiu pas vyra,paklausiu registruodamasi. Ji svelniau apziuri,dar ranka paduoda atsikeliant nuo kedes.Dzentelmeniskai:))

    sandi

  2. 4

    esu buvus ir nieko,vyras mano gan kreivai ziurejo,bet jis kaip specialistas super zmogus

    ruta26

  3. 3

    Kai buvau nėščia pusę nėštumo lankiausi pas trejas moteris ginekologes, kitą pusę pas vyrą. Vienareikšmiškai pasirinkau gimdyti pas vyrą. Pirmą kartą buvo nejauku, o po to viskas labai puikiai klostėsi. Iki šiol pas jį lankausi..

    lydekaite

  4. 3

    lankiausi, nors ir labai nenorėjau, bet tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, dabar jau nebijočiau eiti pas tokį gydytoją

    Ineta_

  5. 3

    kartais vyrai gyd geresni nei moterys

    gabytux

  6. 3

    Po gimdymo buvau pas vyra ginekologa, dejo spirale. Seniau sakydavau, kad gal geda, nefaina, bet galiu pasakyti, kad visiskai nesvarbu, nes ziuri i ji kaip i gydytoja..:)

    Jaudrute

  7. 3

    As lankiausi centro poliklinikoj, tai po antro karto pabegau. Ba papuole kazkoks seniokas istvirkes gaslunas :(
    O tyzenhauzu ligoninej teko lankytis pas gyd. Skleriu, tai geresnio ginekologo neesu sutikus. Rupestingas, paslaugus, visada ras kaip nuraminti, paguosti. Mane buvo nuvezes mano vyras ir kai pamate, kad ginekologas vyras jo veido israiska buvo nenusakoma, tai gyd, tai pastebejes, pasiule vyrui kartu dalyvauti apziuroje ir kai ziurejo vaginaliniu ech. jo neisvare. tik manes atsiklause ar as sutinku kad vyras stebetu. Tai vyras prie monitoriaus buvo prilipes is jam viska pasakojo kur kas ir kaip yra.

    Anonimas

  8. 3

    buvau ir gimdziau pas vyra. na pas moteri zinoma kad jaukiau eiti.

    vestina

  9. 3

    kai pirma karta buvau pas vyra ginek. tai tikrai nejauku buvo, bet po to nieko ipratau.... vyrai kazkaip svelniau viska daro, nei moterys ginek.... :) todel jei tik yra galimybe, tai tik pas vyra einu :)

    rubi2ir

  10. 3

    teko viena karta pabuvoti, jauciausi nejaukiai. Bet pagalvojus juk jis dirba savo darba kaip bet kuris kitas zmogus. Ir simtais tu moteru apziuri ir yra mates...:)

    kvapni_feja