• 10ats.

    Mamos, kuriu vaikuciai lanko darzeli, ar veda jusu vaikucius i laukuti tokiu oru ir metu? Turiu omeny ziema?

    Man toks klausimas iskilo, nes sesers berniukas nuo sausio men lanko darzeli, bet dar nei karto nevede ju i lauka. Tai salta, tai kol aprengs sako, kiti sukais vaikai.. Tai nera kur su tais vaikais tipoi but...Idomiai cia tos auklytes aiskina.... Sakau ar tik sitame darzelyje neveda ar ir kitur?

    reda83Lopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Lopšelinukus privalo vesti į lauką iki -10 C. Bet kai grupėse yra daug vaikų (dažnai max jų būna 16), tai tikrai nesuspės visų aprengti ir išvesti į lauką. O ir patys nelabai dar sugeba be pagalbos apsirengti...Be to, per tokius sniegus ką tokiems 2 m. pypliams veikti? Taip ir gulės kas-antras nosimi sniege??? Tai todėl jų ir neveda.
    Jau didesnius, nuo 3 m. vaikučius (darželinukus) turi vesti į lauką. Ir juos dažniausiai mamos ir mato pro langus lauke lakstančius.

    elegancija

  2. 2

    visą žiema nevedė,nes mažiausių grupė,mačiau didesnius vaikiukus išveda.

    emiliukas

  3. 2

    mano kieme yra darzelis. tai kasdien matau kaip vaikus veda i lauka.nesvarbu ar ziema. na tik kai jau tikrai daug salcio tada neina bet iki kokiu 10 ar dar daugiau laipsniu salcio dar eina

    padraika

  4. 2

    As gyvenu prie pat darzelio, tai mazdauk nuo gruodzio men, kai prasideda visi didesni vejai ir saltukai vaiku nesimato, kad vestu.

    Anonimas

  5. 1

    vedu, o tai kaip į darbą eit?

    Auksare

  6. 1

    ir kitur daznai neveda...Nes ir taip vaikuciai siuo metu serga tai kol pypliukus aprengs, kol isruos, tai jie suprakaituos ir iseje i laukus gali dar daugiau apsirgti, o beto labai mazai laiko skiriama tam nes yra papildomu veiklu paciame darzelyje ziemos metu ir pan......Vasara pavasari rudeni veda vaikucius i laukucius...

    Pearl

  7. 1

    na jei nevejuota ir nelyja,tada veda i laukuti

    ruta26

  8. 1

    As ir gyvenu prie pat darzelio, pro balkono langus matyti, taciau ziema nemaciau nei karto, kad butu isvede i lauka. bet va kai buvo siltesnes, sauletos dienos, tada maciau, kad buvo keliskart isvesti vaikuciai.

    Viliukas

  9. 1

    saviškio dar nevedu, bet pro mano langus matosi darželis. Tai kiekvieną dieną vaikučiai žaidžia lauke. Ar pusnys ar šlapia.. Kai labai šalta, lyja, smarkiai sninga ir kai didelis vėjas, tada pastebėjau neveda..

    lydekaite

  10. 0

    Aš manau kad normalu kad neveda į lauką.Sūnui 1 metai 10 mėn,kol jį vieną aprengiu, kol pati apsirengiu tai abu ir sušylam.O kokius 10 aprengt///išsivaizduoti tik galiu.Ir dar kai sniego daug buvo tai jam visai neįdomu lauke.Nuvežu rogėm iki šuns, katė pribėga ir jau jam neįdomu, kai paleidžiu takeliu eiti, tai greitai ir pusnyje atsiduria, pirštinės šlapios, veidukas snieguotas...o ligos greit tokius pyplius pripuola.Bus ir gražių dienų, prisibus dar lauke.

    linasiu