• 15ats.

    Ar zaislai jusu namuose naudojami pagal paskirt?

    kebloka paaiskint klausima.. bet pabandysiu pvz.. mano drauge pamacius pas mane lavinamuosius-mokamuosisu zaislus 0-18men. http://www.amerikid.com/allbabyitems.html irgi uzsisake, .. o tie zaislai pas ja metosi bendroje zaislu dezeje ir jinai stebisi, kad jos vaikas jau 16men nei pagal dydi moka sudet kaladeles, nei pagal spalvas formas ir panasiai..
    Mes tu zaislu neduodam metyt be tikslo, bet .. kai turim "pamokeles" tada as ar tete kartu su vaiku deliojam-zaidziam, mokom.. o kai jau ta zaisla "isaugam" tai ji ismetam.. kaip yra jusu namuose?

    vejuneLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    pas mus ir zaisliukai bendrai sudeti ,vaikas su kuo nori su tuo ziadzia juos ir tampo po kambary,bet vel sudedam i deze tam ir yra zaislai kad zaistu.as is tikro pirma karta girdziu kad taip kas daro,nesupykit:)

    Anonimas

  2. 4

    visi zaislai sudeti i bendra zaislu deze

    ruta26

  3. 4

    na zaislai visgi lieka zaislais... pirmiausia tai ne visi vaikai vienodi... pirmiausia tai vieni vaikai labiau linke zaisti vienais kiti kitais zaislais :)
    musu namuose buna ir tetis ir mama pazaidzia su vaiku bet kuo daugiau stegiames ji palikti zaisti viena kadangi bandom ugdyti savarankiskuma...
    o kaip reikia su zaislais zaisti manau nera vieno budo... net paprasta masinele vieniem tik vaziuoja kitiem skraido dar kitiem plaukioja dar kitiem sokineja ir t.t.

    poolman

  4. 4

    na mes irgi turime lavinamuju mokomuju zaisliuku,bet jie pas mus,kaip sakai "bendroj zaislu dezej" sudeti:)..vaikas bet kada pasiemes delioja,konstruoja,nesinori isprausti i kazkokias pamokeles kol mazi dar vaikuciai,tiesiog kada turi noro,nuotaikos ir lavinasi:)

    sandritute

  5. 4

    žaislai lieka žaislais bet jeigu su mažyliu kartu nepažaisi tai iš kur jam tada žinoti kam jis skirtas :)

    xxxxx

  6. 4

    majo dukryte turi savo zaidimu kabary ir ten ji kada nori tada eina zaisti, zaidzia su kuriais nori zaislais nera isimciu,kad cia lavinamasis ir tu dabar nezaisk, nes mes mokysimes su siuo zaisliuku.... ji pati nezaidzia su visais zaislais is karto ir visai idemiai klausosi ir mokosi nesvarbu kad su tuo zaisliuku jau begale kartu zaide....

    rubi2ir

  7. 3

    pas mus tai viskas vienoje dėžėje...kažkaip su kokias nori su tokiais ir žaidžia:)

    VilijaPovilioniene

  8. 3

    atskirai laikomi tik tie lavinamieji rzaisliukai, kaip medines deliones, korteles visokios, kurios gali susideveti, nusitrinti nuo metymo ir pan...o kitokius, kaip kubeliai, indukai vienas i kita susidedantys tai laikome kartu su visais zaisliukais, juk vaikas lavinasi ir zaisdamas vienas, tai kodel atimti is jo galimybe tai daryti ir savarankiskai, o ne tik leisti zaisti su pliusiniu meskiu...isvis kiekviename zaisle galima izvelgti lavinanciu funkciju, kad ir ta pati masinele, juk ji gali ir per tiltuka ir tuneliuka vaziuoti, ji gali ir ''iklimpti i bala'' ir pan, kiekvienas zaislas kazko moko vaika, tai nesudesi juk ju visu ant lentynu:)

    Lukniukas

  9. 3

    Visi zaislai bendroje zaislu dezeje,o kai reikia isemam ka reikia ir zaidziam ar mokomes deliot rinkt ir visa kita,o tai ka isaugam is lavinamuju zaislu ismokstam sudeliot ir matau,kad atsibosta paliekam broliukui,nes jam 9menesiai ir tikrai dzin kaip ka ten deliot reik,tai isimsim,kai ateis laikas.

    Bosiene

  10. 3

    kazkaip pas mus visi zaislai vienoje vietoje.su lavinamaisiais zaidzia,kartais mokoms ir jai vistiek labai idomu.na siuo klausimu matyt kiekviena mama elgiasi pagal save;)

    bantukas