• 16ats.

    kaip manot, nuo ko didžiausia dalim priklauso,kad kūdikis neima soskės, jos nenori? Ar tai nuo mamos, ar nuo pačio mažo žmogučio?

    mamai kaip ir paprasčiau paduot soskę ir kūdikis nurimsta,bet ne visi gi ima soskes. Daug užauga taip ir neparagavę...

    labirintaLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as taip manau kad priklauso nuo vaikiuko,as kol pati maitinau nereikejo soskes.ir atitaikiau ne is karto.

    aronas

  2. 4

    as pazistu mama, kuri nedave soskes nuo gimimo. Vaikas nezino tokio daikto. Manau tai dar priklauso nuo tevu. Kiti nusistate pries soskes ir ju neduoda savo vaikui.

    Aurvile

  3. 3

    maniske 4men ir neiima soskes.Bandem ir formas,bet nepatinka.Gal taip skirta vaikui uzaugti be soskes.As per daug neimu i galva,kai jau nores paiims pati

    sandi

  4. 3

    maniškis turėjo soskytę kažkur nuo 1 mėn iki 6 mėn.. Įkišau soskytę tik dėl to, kad nesitraukė nuo krūties. Užmigdavo ir miegodavo įsikandęs ir pabandyk atimti pienuką.. vyras kai išėjo į darbą tai net valgyt negalėdavau pasidaryti, nes tuoj į ašaras. Todėl įbrukau kaip pakaitalą, nuraminimui. Paėmė ne iš pirmo sykio, pirkau įvairių formų kol galiausiai atitaikiau.
    Manau priklauso nuo vaikučio. Ne visiems visos formos tinka, ne visiems lateksas ar guma tinka.. Aš atitaikiau, bet paėmė tik gal 3 ar 4 mano nupirktą

    lydekaite

  5. 3

    Turiu draugę,kurios mergaitė gimus ta pati mėnesį kaip ir mano,maniškė neėmė mano krūtinės,tad man teko pienuką nusitraukinėt,o ka tos draugės mergaitė emė krūtinę bet neėmė soskės,poto...kai baigėm abi maitint,maniškė čiulpia soske o va tos draugės mergaitė,pasigedusi krūtinės pradėjo čiulpt nykštį,soskės neima,tik nykštį.Nuo ko priklauo tai net neisivaizduoju,manau didelis pliusas kad vaikas neima soskės,nėra papildomų nervų ja ieškot kai vaikas pameta ir verkia,arba naktį keltis surast ir ikišt vaikui i burną nes verkia.Manau džiaukis kad vaikui soskė nereikalinga,kas svarbiausiai nebus streso kai ja reiktu atpratint.Skmės:)

    pinakolada

  6. 3

    gal labiau nuo pacio vaikucio, jug kiek gimsta vaiku ir nuo pirmu dienu neragauja, net neima soskes, tai taip ir uzauga be jos. o kai neima nuo pat gimimo, tai ir mama jokio vaidmens nespeja atlikti siuo klausimu, jug jei neima, tai ir nekisa per prievarta. turi rasti ir randa kitu budu kaip vaika nuraminti ar uzmigdyti ir pan.

    romantike

  7. 2

    Mano nė viena dukra neėmė čiulptuko, nes buvo vien tik žindomos. O žindimas ir čiulpimas skirtingi dalykai, visai kitas mechaninizmas, kitaip raumenys dirba.

    marcipana

  8. 2

    manau priklauso nuo vaiko.kitas is vis neima kisk nekises,mano eme nuo pat gimimo,vyresnioji isturejo iki pat 3metu,nors sako kad nera gerai kad tiek ilgai turi ciulptuka.

    laimaa

  9. 2

    mano lelis soske imti pradejo tik nuo triju men ir tai tik lauke vezimuke, o dabar jau miegodamas papraso. sakau kai lelis darosi neramesnis mamos iesko budu kaip ji nuraminti, o leliukai renkasi. maniskis po biski priprato prie tiutes o mano drauges visai neima.

    wiktoriuke

  10. 2

    na manau ir nuo vaikucio ir nuo mamos,tos mamytes kurios dave nuo gimimo soskes,jas ir ciulpia,as asmeniskai ,daviau gal kokiu keliu savaiciu kaip buvo,ziaugciojo ,nenorejo tai ir nekisau,kartais paimdavo,bet nematau reikalo jas kist,nepripras-nereiks atpratint:)

    Aksana