Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Pirmom dienom valgiau košes avižų,grikių, ryžių (be pieno, tik sviesto dėdavausi), sriubas valgiau. Po savaitės jau po truputi ir kitką pradėjau valgyti, tik iki kažkur 3 mėn negalėjau valgyti kiaušinių, majonezo, aštraus, tai kas pučia pilvą. Po trijų mėnesių jau valgiau viską, tik tai ko vengiau po labai mažai valgiau. Tfu tfu tfu išvengėm pilvo dieglių...

    lydekaite

  3. 1

    Valgiau viska su saiku.aisku atsisakiau tokiu produktu,kur galetu pusti pilveli.(kopustai,zirniu koses,lb astriu patiekalu.)

    aurikuka

  4. 1

    as tai koi menesi tevalgiau'slapenka',kuri jau akyse stovejo ir arbata su kokiom barankom,o viso kito tai bijojau valgyti.

    laimaa

  5. 1

    beveik viska,tik nevalgiau rukyto maisto,to,nuo ko pustu pilvuka......

    rasiuksas

  6. 1

    valgiau viska iskurus nuo ko gali pusti pilvuka

    simka

  7. 1

    viska.. pirmagymis gime rugsejo gale tai visos darzoves ir vaisiai.. nieko neatsisakiau tik is pradziu atsargiai su kopustais, bet ir tuos veliau valgiau.. nevalgiau zuvies del galimo gyvsidabrio sukeliancio autizma, nevalgiau reisutu del alergenu, na ir siaip saldumynu vengiau, negeriau kavos, juodos arbatos

    vejune

  8. 1

    as galejau valgyti viska, pradejau nuo lengvu sriubyciu, po truputy ytraukinejau y meniu ir daugiau produktu. Neapsiribok be reiklalo, reikia bandyti po truputy ir tada matysi ar lelius toleruoja ar ne.

    titina

  9. 1

    pradek nuo virtos bulves morkytes mesytes, sriubyciu lengvu. po biski itraukinek produktus kurie nesukelia pilvo diegliuku. as tai valgiau beveik viska, mano lelius toleravo, tik jam netiko riesutai, mandarinas kai suvalgiau.

    wiktoriuke

  10. 1

    kiekvienai yvairei vaikas toliaruoja maista kita valgo viska ir viskas gerai o kitai labai reik ziuret ka valgyt,turi stebet savo vaikuty:)

    rasike22