• 31ats.

    Koki dantista renkates? privatu ar is poliklinikos?

    ta prasme kur dantis tvarkot, privaciai ar klinikoje.. nes as labai nusivyliau kai nuejau pas dantiste i savo poliklinika, ten amzinai kas nors neveikia, tai grezia vaistus deda, vel grezia.. zodziu pasaka be galo, vos danties nepraradau per ja... sako skupas moka dvigubai, mokejau tik po 10lt tai po 7lt bet va sss gavosi, galiausiai nuejau privaciai tai dabar ramu, geriau viena karta daugiau sumoket negu ismetinet po biski.. kaip jus galvojat?

    kristaleSveikatos priežiūros specialistai, gydytojaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    dantis tvarkausi tik privaciai,nes kaip ir kristalei,buvo panasi situacija-pinigus sumokejau nedidelius,bet kad nieko gero nesutaise

    ginnta

  2. 4

    na anksciau ejau privaciai didzizusius pinigus sumokejau ir tikrai neilgam iskraiciojo bliombos tada ejau i piliklinima ir tikrai likau patenkinta bet ce manau nuo dantisto priklauso jei geras tai geras bus visur ar privaciai ar poliklinikoj

    simka

  3. 3

    privatų. Man pasisekė, nes mama privačiame dirba..

    lydekaite

  4. 3

    lietuvoje tik privaciai

    sandi

  5. 2

    anksciau esu ir valdiskai tvarkiusis,bet dabar tai i privatu stomatologa kreipiuosi,kazkaip patikimiau ir saugiau atrodo,bent jau man:)))

    vitalijus

  6. 2

    Siaip einu tik i privacias klinikas, nes ir gydausi ir higiena dantu darau. o higiena ir balinima daro tik privaciose. Tiesa viena karta gydziausi danti ir valstybinej. Nieko blogo apie valstybines pasakyt negaliu, juk priklauso viskas nuo odontologo.

    Erika

  7. 2
  8. 2
  9. 1

    visaip buna. Dazniausiai pas privatu.

    Auksare

  10. 1