• 9ats.

    Mamytės kurios maitinat MP, kai pradėjot primaitinimą, kaip darėt-pirmai tyrelės ir po to krūtį atsigert davėt ar atvirkščiai?

    Kažkaip pasimečiau.Pirmą dukrytę maitinau savo pienuku neilgai ir tai nusitraukinėdama tai ir primaitint pradėjau anksti ir su mišinuku ir kažkaip man viskas aišku buvo.Dabar maitinu sūnelį savo pienuku,pradėsim primaitint gydytojos patarimu nuo morkytės.Tik gydytoja sako reikia pradžioj duot tyrelės paskui pienuko atsigert,o štai žindymo specialistai sako atvirkščiai-pirmai pienuko,o paskui tyrelę-atseit tam ir yra PRImaitinimas...Kaip iš tikrųjų geriau?Mano sūnelis linkęs dažnai ir gausiai atpylinėt tai bijau jei duosiu po maitinimo pienuku tyrelę jis jei atpils tai viską kartu su pienuku...kaip jūs maitinot ir kaip sekėsi?

    VilmienePrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as duodavau tyreles o pienukas liko kaip atsigerimas tai ji duodavau po tyreles, veliau kai daugiau pradejo valgyt kosyciu tai pienuko isvis nebenoredavo, tai dabar 10men jau liko tik du maitinimai mp pries poguliukus dienos metu

    Kalnietiene

  2. 3

    as vidurineli gan ilgai maitinau,tai pirma duodavau tyreles,paskui neuzilgo pienuko is kruties atsigert.O gal cia tau geriausiai atsakytu ponas Kazimieras

    ruta26

  3. 2

    Pirmiausia kosyte, paskui pienukas :)

    Lina169

  4. 2

    As pirmiau duodavau kosytes/tyreles paskui MP. Palipsniui yvairaus maisto dauges ir MP nebebus pagrindinis maistas vaikeliui o tik atsigerimas.

    titina

  5. 2

    Esu jam uždavus klausimą-laukiu atsakymo?:)

    Vilmiene

  6. 1

    as taip pat kaip ir kitos mamytes duodavau kosytes,o po to pienuko...

    Anonimas

  7. 1

    Reikia is pradziu duoti darzovienes, o tada jau atsigerti pienuko, nes privalges motinos pieno is pradziu gali nebeimti tyreles :)

    Jogurtas

  8. 1

    as duodavau pirma kosyte,po to kruti,sekesi gerai,kartais iskart papo neimdavo:)

    Aksana

  9. 1

    O aš kai pradėjau primaitinti, tai MP duodavau kai atsikeldavo po pietų miegelio, truputi pagerdavo ir kol paruošdavau tą tyrelę kažkur valandos duodavau tyrelę. Po to tik atsigert jam belikdavau. Na o kai įgudom valgyti, tuomet jau po atsibudimo nebeduodavau MP, o iš karto tyrelę, po tyrelės duodavau pagert pienuko kiek norėdavo :)

    lydekaite