• 7ats.

    drebanti kudikio apatine lupyte

    ar buvo kurios vaikuciui kad po gimdymo karts nuo karto drebetu apatine?daktare sake kad tai gimdymo trauma kadangi vaikiuko pakausis buvo prispaustas,sake iki 3 men turi praeiti, bet va jau 3 men ir retkarciais padreba dar.sake jei iki 4 men nepraeis sius pas vaiku neurologa.gal buvo kuriai taip ka ten tikrina neurologas ir jai nepraeis drebet lupyte kas tada?ar tuti praeiti?:)

    solveigyteKūdikio raida ir vystymasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    maniškiui ta lupytė drebėdavo taip pat, siuntė pas neurologę, sakė jei nepraeis iki 3 mėn reikės ateiti vėl pas ją. Bet net nežinau kada ta lupytė nustojo drebėti.. Pamenu dar 4-5 mėn esu dar užmačius kokį karta ar du kai padrebino ir viskas.. Praėjo. Manau su laiku apstos drebinti lupytę ;)

    lydekaite

  2. 1

    pas mano taip budavo i, dabar retai taip daro. Klausiau pas daktare, tai pasake, kad kol mazas nieko blogo :)

    Anonimas

  3. 1

    pas manaja tai pat drebejo,lankemes pas neurologa,bet savaime praejo

    rasike22

  4. 1

    ta drebanti lupyte yra pas visus naujagimius, man daktare paaiskino kad cia gimdymo stresas vaikucui patirtas ar kazkas panasaus.

    Vaida28

  5. 1

    Buvo mum kad drebino lupyte, ypac verkdamas. Sake kad iki puses metu turi praeiti, o jei ne, siuncia pas neurologa. Bet net pati nepastebejau kaip nustojo drebeti, gal iki kokiu 2.5 - 3 men padrebindavo. Kartais pamaudyk leliuka melisu voneleje pries miega:) I vonele ipilk puodeli uzplikytos melisos (pakiuka ar du)ir ipilk i vonele.

    kvapni_feja

  6. 1

    kiek pamenu.visos pagimdziusios skundesi kudikio drebancia lupa.ir mano vaiku lupa drebejo,bet praejo savaime.cia turbut kaip pilvo diegliai..

    axom

  7. 0

    maniskiui irgi taip buvo, bet gydytoja sake daznai taip buna mazyliams ir tai per pirmuosius menesius turi praeiti, jei ne, tai tik tada skiria gydyma. mums savaime praejo.

    romantike