• 25ats.

    isvalymas, ar jus pritaret isvalymui ar ne?

    yra seima, kuriai sunkus metas turi berniuka metu laiko ir laukiasi dar vieno, sunki padetis seimoje ir tecio nera na ten tokia situacija, nezinau ji pasimetus, man lengva patarti gimdyk, bet ne man augint.

    svaimuteSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kai pati nesu tokioje situacijoje buvus tai sunku patarti. Atrodo jei dvejais pasirūpino tai ir trečiu manau kaip nors pasirūpins. Rūbeliai bus išaugti brolio (rašei, kad jam metukai), o vėliau iš bendro katilo valgys. Tuo labiau trys vaikučiai - daugiavaikė šeima. Turi nemažai lengvatų. Pašalpa daugiavaikės šeimos, mokyklinukams pietūs nemokami (dar priklauso kokios pajamos), ;lengvatos už komunalinius ir t.t.. pati esu iš daugiavaikės šeimos, sunkiai vertėmės, bet mama su tėčiu sukosi kaip įmanydami.. Esu prieš išvalymus ir už saugų seksą... Jei taip atsitiko, vadinasi taip ir turėjo būti.

    lydekaite

  2. 3

    jai uzaugino 1 tai ir antra manau uzaugintu,juk po 1 vaiko yra like nemazai daigtu tokiu kaip rubeliai,lovyte ir visa kita.o galu gale yra geru mamyciu ar zmoniu kurie daug ka atiduoda.sunku kazka sakyt kai nezinai apie ta seima nieko?kai laukiaus vyras nedirbo, pinigeliu nebuvo ,sukomes kaip ismanem,is kiekvienos situacijos yra iseitis!zinau kad lengva rasyt,bet manau kad ateis laikas kai situacija ju gyvenime pageres ir ta seima dziaugsis tuo mazyliu!linkiu priimti teisinga spendima ir gimdyti!

    giedryte

  3. 2

    Ir mamos, kam dabar cia su tom pasalpom? Kiek vaikams ziaurumo reikia patirt, kol praeina mokykla ir visus kitus dalykus, juk ziaurus tie vaikai, tyciojasi.. paskui psichologines traumos lieka.. as isaugau is tokios seimos, kur mama vienu metu neturejo uz ka maitinti musu su sese.. taip, situacija pagerejo.. bet reikejo daug pereiti ir pergyventi.. psichologiniu traumu palike nuo vaikystes.. kuo cia dziaugtis gyvybe, jei esi alkana, neturi jokiu zaislu.. skanestu negauni? Nesamoine!
    Kas sako, dave dantis, duos duonos! Lengva sneket.. Pati situacijoj tokioj turi atsidurt.. jei taip butu, kad dave dantis duos ir duonos, tiek alkanu zmoniu nebutu.. ir nereikia kaltint dabar atejusiu sunkiu laiku, ar nemokejimo gyvent..
    Taip kad abortu teisint negalima, taciau yra ir didesniu tragedij, negu valymas..
    O del neapsisaugojimu, kartais ir apsaugos nepadeda..

    _Lika_

  4. 2

    cia jau pati turi apsispres,nes nieks negali pasakyt ka daryt

    sandi

  5. 2

    O kur jinai buvo, kai reikėjo apsisaugoti, negi naiviai tikėjo, kad nepastos, o dabar suka galvą ką daryti, nekaltą vaikelį žudyti reikia. Mano draugei panašiai buvo, bet ji turėjo 2 vaikus ir jis 3 vaikus ir pastojo - tai tas vyras atsisakė jos kai sužinojo, kad laukiasi, pasidarė ji išvalymą, tai aš jai sakau, o kur smegenis buvo "užkonservavusi" kai reikėjo saugotis. Aš labai prieš abortus.

    iinnggaa

  6. 2

    kiekvienam savo. aš negaliu patart nei už, nei prieš... nu taip, kai eisi pašalpų prašyt, sakys kam tiek vaikų, kad pašalpų maldaut atėjai... dėl sunkios materialinės padėties turbūt nutraukčiau nėštumą.

    Linara121

  7. 2

    oj ne taip paskaičiau, ne daugiavaikė šeima čia, o be tėčio. Gaus vienišos mamos pinigėlius - valstybė kažkiek parems ją. Bet mano nuomonė nesikeičia...

    lydekaite

  8. 2

    na cia jau viskas tik nuo jos priklauso ,nes nera taip lenkva nuspresti,mes zmones is pasalies jos nepazystam ir nemanau kad galim kazka patarti,o manau kad ji gimdys nes ir isvalymui pinigu reikia,bet sunku savo mazyli nuzudyti tad kazkodel manau kad gimdys,o tu kaip drauge tik tegali ja palaikyti;)stiprybes jai;)

    zaikiuks

  9. 2

    Jei nebus is ko maitinti, rengti, auginti, ir jei dar tecio nera, tai geriau negimdyti.Esu pries isvalymus, bet jei vaiko laukia alkana dalia ir gresia sunkus gyvenimas bei skurdas, tai irgi nieko gero. O kas sako kad dave dievas dantis duos ir duonos tai nesivadovauciau tokiom frazem.

    kvapni_feja

  10. 2

    net nezinau ka patart tokioj situacijoj as taipogi pasakyciau gimdyti,sirdis neleistu nutraukt nestumo,vistiek gyva butybe jau kad ir kelios savaites tik.....gal turi artimuju kurie galetu padeti,labai gerai viska tegul apgalvoja

    vilma2009