• 3ats.

    Ar kam teko lankyti veterinarijos klinikoj seskines g. 26

    Sveiki, nuveziau savo persu katina i sia klinika, taciau vos tik iejus pradejo vardinti ka reikia atlikti katinui: tarp ju net plastine operacija... :) Viso isvardino paslaugu uz kokius 400 lt. Likau nieko nesupratusi, galvoju greiciausiai nori pasipelnyt. gal kas ten lanketes, kokia Jusu nuomone apie sia veterinarijos klinika?

    ErikaPNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Man irgi isvardino visa eile paslaugu... Sakau man nieko daugiau nereikia tik sterilizacijos... Praklausiau daugiau negu pusvalandi... ir dar zodziu, tai Jus pagalvokit del paslaugu ir vakare, kaip ateisit paimti katino zodziu pasakysit ka dar norit kad padarytu.

    ErikaP

  2. 1

    mes ne Vilniuje persų katytę vežėm. Ji iškrito iš antro aukšto tai vežėm parodyt.. norėjome tik kad patikrintų ar nėra kokių padarinių, bet kai apžiūrėjo pradėjo visai ne į temą vardinti skiepus, tabletes, kailiuko, nagučių "pagražinimą", akyčių lašus, tai išėjom sumokėję už viską kažkur 150 Lt, o dėl kritimo tai nieko neatsitiko :)))

    lydekaite

  3. 1

    Vedziau ten savo suniuka nes arti namu galvojau irgi visai patogu bus.Kai pirma karta ji nuvedem tai siaubas i burna kazka kisa uz pakarpos paeme baisu.Suo varksas issigando daugiau ten nebeeinam.Perku tik vaistukus,nes ten pigiau

    lolitaaa