• 13ats.

    Kūdikis nukrito nuo lovos. Atsitiko didele nelaime, maziukas ismoko vartytis, nes nusirito nuo lovos ant zemes.. Paverke gal 1 minute, labai mazai.. Jokiu zymiu, kad nukrito, nieko vsiskai nera, jokiu temperaturu, ramus kaip visa laika, bet pradejo daugiau atpilineti.. Ir ne fontanais, o palei zanduka, bet didelis kiekis.. Ar cia kazkuo itakoja?

    Anksciau vos vos atpildavo, nubegdavo tokia seile su baltas taskeliais, o dabar pienuka ispila.. Skambinau daktarei, sake, kad jei pakils temperatura, tada jau vaziuok i ligonine.. Bet jam nieko.. ir visa vakara vakar sypsojosi.. Kazkokius garsus leido, bet nieko ypatingo, nieko keista ko nebuvo anksciau.. Tai nereikia nerimaut?

    _Lika_Kūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    maniskis 8 men pries savaite taip pat nukrito nuo lovos.Truputi paverke ir nuropojo zaisti lyg niekur nieko.Pas gydytoja neveziau,bet stebejau ar nevems nebus mieguistas,nesvirduliuos pora dienu

    ginnta

  2. 4

    Vieno menesio kudikis vartosi? kazkaip keista :)))
    o siaip mano buvo nugriuves 4 men, tai irgi paverke, bet as issikvieciau greitaja ir del visa ko vaziavau i ligonine, pagulde kelioms dienoms stebet. nieko nenutiko (atrodo) , bet as buvau ramesne kai apziurejo gydytojai, dare tyrimus. atsarga gedos nedaro.

    reda83

  3. 3

    nemanau kad taj itakojo vaiko nugriuvimas nuo lovos dazniausiai vaikai atpilineja del to kad valgydami prisiryja oro

    Laimaxxx

  4. 2

    Mums 2men buvo nestipriai galvyte susitrenkus,del viso pikto veziau i priimamaji patikrint...tenai iskart dare nuotrauka galvos(deja) ,poto apziurejo ar nera guzu toj vietoj,paraudimu,poto paklause kiek laiko vaikas verke,atseit jei minute ar 2 tai gali but net ne nuo skausmo o nuo isgascio,jei vaikas tikrai stipriai susidauzia galvyte verkia apie 15min,sunku nuramint...o kai mus paleido jau namo,liepe stebet ar ne vems,ar nebus miegusta,ar pernelyg rami,tai man aciu dievui nieko panasaus nebuvo.
    O tavo situacijoje manau kad atpylinejimas gal sutapimas,jei guzu nera,vaikas po smugio greit nurimo manau nieko rimto,bet aisk reikia stebet,kaip toliau,jei taip ir toliau atpylines ar atsiras dar kitu simptomu,tada manau reikia vezt i priimamaji.Bet manau viskas bus gerai,kaip kad daktaras man sake mamos daugiau issigasta nei vaikas...:) sekmes mazajam varetytojui:)

    pinakolada

  5. 2

    Velniai žino..Per mamyčių klubą kadaise buvo laida apie kūdikių traumas. Iš kaip tik apie tai šnekėjo... Sakė jei ir nėra jokių požymių, mėlynių, nubrozdinimų vis tiek reiktų pasirodyti, nes mažiukai labai greitai susitrenkia galvą, susikrečia smegenėles nors tėvams atrodo viskas gerai ateity vis kažkas išlenda - neramus vaikas, apie atpilinėjimus taip pat šnekėjo, apie akytes sakė, akd gali pradėti vis daugiau pažvairuoti. Na, siūlyčiau pasirodyti daktarui. Bet štai ir mano buvo nukritęs (buvo gal 3-4 mėn), bet irgi nevežiau..nebuvau mačius dar tos laidos, o ir viskas buvo gerai apart mano išgąsčio. :) Kartosiuos jau geriau dėl šventos ramybės pasirodyti specialistui - o ką čia žinai tokiam mažučiui..maža ką...Pačiai bus ramiau, nes dabar ko gero tik vaikui kas nenormalaus atsitiks - kaltinsi kritimą ;)

    lydekaite

  6. 2

    As manau, kad nieko baisaus, tikekimes nenutiko, taciau labai stebek, jeigu dar kazka papildomo pastebesi butinai varyk pas gydytojus.

    ErikaP

  7. 1

    Na reikia stebeti ar nevems, ar nepasidarys mieguistas, per daug ramus vaikas, kraujosruvu ar atsiras - jei taip, reikia vezti i ligonine! Manau labai mazai leliuku uzauga nenukrite nuo lovos, bet visi skirtingi, vienu kauliukai stipresni, krenta ant galvytes ar dar kas. deja... ir maniske buvo nukritus 5 mensiuku... verkiau labiau uz ja :(((( gerai kad pas mus kilimine danga, mano mama sake kad mes kaime esam krite ant mediniu grindu ir uzaugom, bet kaip sakau - visi skirtingi.....atpylinejimas neturetu buti susijes su kritimu, jei vemimas - tada taip. stebekit leliuka, sekmes!

    Jogurtas

  8. 1

    Mamos, as ir pati galvoju, kad nesamone,kad anksti vartosi, bet tikrai neatrandu kito paaiskinimo, kaip jis nusirito nuo lovos..

    _Lika_

  9. 1

    ankstokai vartosi,maniskis 4 menesiu nuslinko nuo lovos,tai nieko nenutiko,jokiu pokyciu nepastebejau.manau neitakoja vaikucio atpilinejimas

    ruta26

  10. 1

    mano drauges vaikelis panasaus amziaus buvo issiridenes is lovos ir dar kazkur vos ne prie radiatoriu. baisu... bet nieko itartino nepastebejo ir neveze pas gydytoju... maniskis irgi buvo iskrites, bet tada jam buvo +-8men., bet jo savijauta buvo kaip visada - nei blogumu, nei neramumu, nei vemimu, mieguistumu, traukuliu ar kazko panasaus, tai ir neveziau pas gydytoja, bet kalbant apie toki maziuka kaip tavo vaikeli, kai dar visas toks traputis ir gleznutis as turbut vezciau apziurai, maza kas...

    romantike