• 29ats.

    ka daryti jaigu skauda gimda ? ar ji man gali atsidarineti? norejau pakalusti, ar paskutini menesiuka buna taip sunku ir kitom, ne tik man,,, as vos krutu , ir man labai sunku viska daryti, skauda sona kaip ant jo guliu, negaliu net normalei guleti, per pilvuka nieko nematau , pasakykite ka man daryti ar cezari man darytu jaigu prasyciau ir sakyciau ,kad man nelengva ?

    eglute19900629NėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    visoms būna sunku...puikiai tave suprantu. Bet gi labai jau nedaug liko iki susitikimo su tavo vaikučiu ;) galvok tik apie jį, daug ilsėkis, mėgaukis paskutiniais jo(s) spyriais ;) LAIKYKIS!

    lydekaite

  2. 2

    na problematiskas nestumas dar nebutinai reiskia kad tau bus komplikuotas gimdymas t.y. gal tau gimdymas bus lengvas ir nereikes operacijos(cezario) to ir linkiu.. nusiteik pasityviai ir pagimdysi pati nebus tau tos baisaiusios komplikacijos.. nusiteikimas labai svarbu, nepulk i panika..

    vejune

  3. 2

    istversi kaipnors :D man virs 7 menesiu ir to nugara skauda nesveikai vaikstau kaip suluzus pastoviai o dar tiek laiko liko tau maziau pasistenk pakentet visoms mum sunku :))) laikykis , sekmes :)

    lover19

  4. 2

    visoms nelengva paskutini menesi.Visos pagimdo ir tu pagimdysi.Kai laikysi ant ranku mazyli,visi skausmai pasimirs

    sandi

  5. 2

    na tai turiu vadinasi viska tverti dar ,ir dar... dieve :( man taip sunku, ir viska skauda .. jauciuosi stora ir t,t... :(

    eglute19900629

  6. 1

    tikrai, visoms sunku, tik vienos skundžiasi daugiau, kitos mažiau, taip jau turi būti... o dėl cezario - vaikelis turi gimti tada, kai bus pasiruošęs, kam jį traumuoti ir traukti lauk nepasiruošusį - nebent dėl labai blogos tavo sveikatos, kaip suprantu sunkumas - dar ne taip ir blogai... man liko kelios dienelės, tikrai sunku, bet žinau, kad reikia judėti, tvarkytis ir visa kita... juk leliuką į švarius ir gražius namučius noriu parsivežti :)) o ir prie bemiegių naktų jau laikas pratintis - kad paskui lengviau būtų... sėkmės tau laukiant savo stebuklėlio :)))

    Ineta_

  7. 1

    paskutinis menesis nelengvas ir sunkus bet net nepastebesi kai viska pamirsi,o cezario nedaro vien del noro juk turi vaikutis issivystit normaliai anksciau gimes gali sirdutes yda but plauciai nesusiformave ir daug dar dalyku,taip kad ramybes ir stiprybes ir sekmes pagimdziau antra 35 savaiciu buvo jau tada sunku nesiot bet paskui dar labaiu pergyvenau bet aciu dievui viskas buvo gerai:)

    daival

  8. 1

    na siais laikais daro planini cezari, bet pati pagalvok ar tikrai nori randa tureti milziniska ant pilvuko . Vienom buna sunku, man paskutini menesi nebuvo sunku, net diena pries gimdyma atrode, kad dar menesiuka nescia isbuti galeciau :) Kad ir kaip butu sunku manau , kad esi stipri ir tikrai istversi likusi laika ;) stiprybes tau ir kantrybes ;) sekmes

    Anonimas

  9. 1

    kai pamatysi leliuka, viskla pamirsi, visas kancias, skausmus....jie atperka viska viska....o del cezario, tai nepatarciau, man dare, nes nebuvo kitos iseities, po to labai sunku, skauda....peilis yra peilis, o naturalus gibdymas visada geriau. stenkis galvot tik apie savo maziuka ir nesijaudink. sekmes

    renaciuks

  10. 1

    Manau visoms ant galo buvo sunku, ir pro pilvą nieko nematė, šonus ir man skaudėjo, tai normalu, o jei matys medikai, kad gali pati išgimdyti tai jokio cezario nedarys, gali prašyti neprašiusi.

    iinnggaa