• 24ats.

    nesupratingos anytos

    neseniai lankaiusi pas drauge kuri laukiasi,tai pradejo rodyti koki kraiteli jau spejo sukrauti jos anyta,na rubeliai,patalyne taip pat lovyte,kad irdeveta,bet juk padovanojo nors moteris gauna tik minimuma,pagalvojau kokia supratinga ir ger mociute bus ir prisiminiau savaja anyta na nenoriu skustis jog kazkas blogai bet...kai laukiausi niekada nera nieko pirkusi savo pirmam anukeliui,nei ciulptuko,nei zaisliuko,kai pagimdziau atejo aplankyti su gele ir iskepus meduoli,ji gana pasiturinti ir as nenoriu skaiciuoti svetimu pinigu,bet taip apmaudu kai pagalvoji jog kitos net nestumo metu jau rupinasi,laukia,o manoji...noreciau paklausti ar jusu anytos padejo ruostis vaikelio atejimui,ar tokios nesupratingos kaip manoji?

    juventaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano anyta panisi i jusu juventa,niekada nieko anukui dar neatnese,kai atej o aplankyti su gelemis tai savo sunui mano vyrui atnese krepsi kojiniu ,apatiniu nes sako jau tavo plusta,man atnese geliu:)))cia ateidama aplankyti anuko,vienintele is tos gimines pasveikino tai sesute vyro 16 metu,ji vargse pietums gaudama 2 lt per diena sutaupe nupirko barskuti,pati nunere grazius tapukus vaseliu,o kraiteli irgi krove tai is devetu bet visa krepseli sudare,nuostabi mergaite,atejo aplankyti pati pirmoji:))tik kazkaip labai nemalonu pasidar kai pagalvojau kad vaikas taupe baskuciui ir siulams tapuku is savo pietu saskaitos,2 litu per diena ir liko nevalgiusi,tai ji nuramino ir sako as is namu nesdavausi:)))))

    zivilytee

  2. 3

    mano pirmą dukrą anyta aplankė apie 4 mėn po gimdymo :( atvežė kostiumėlį, kuris jau buvp per mažas :( vis ką nors nuperka kalėdoms ar gimtadieniu, bet tokį nekokybišką š... kad vaikui dažniausiai baisu duoti... o dabar laukiuosi tai nieko neperka, net nežino, kada turi gimti vaikelis. jai tikrai neįdomu, turim mes pinigų kraiteliui, ar nuogą lelių laikysim :))))) nei klausinėja ko kai nuvažiuojam, nei padeda... aš taip jau įpratau, tik kartais pagalvoju, kad nelabai čia taip normalu, bet, ką padarysi ...

    Ineta_

  3. 2

    kol laukiausi tai nieko nebuvo nupirkusi.O kai gime sunus tai esu gavusi is labdaros nupirktu pora drabuzeliu ir jos pacios nerta komplektuka

    ginnta

  4. 2

    maniske anyta tai atnese ir kojnyciu ir kepuryciu busimam anukeliui ;) ir vaisiu man priperka daznai :) seip rupinas nieko negaliu pasakyt :)

    lover19

  5. 2

    nieks nepadejo,viska susipirkom savo jegom.Is vienos puses ir dziaugiuosi,nereikes niekam aciu sakyti

    sandi

  6. 2

    manoji vis kažką nuperka. Tai batukus pavasarinius, tai kelnes, tai žieminius batukus...gimtadienio proga padovanojo motociklą triratį kur su kojytėm spirtis reikia... Negaliu skųstis dėl anytos - puiki moteris. Visa tai prasidėjo kai pamatė ja gimusį, kol buvau nėščia vaikiukui nepirko - galbūt vis dar ryšio nebuvo... O dabar tikrai palepina ;)

    lydekaite

  7. 2

    Tokia pat kaip tavoji, tik aplankant atnešė dovanėlę, o kraiteliui nei sudilusio skatiko. Va o mano mama atsiuntė kraitelį anūkui rūbelių iki pat metukų nieko nereikia pirktis.

    iinnggaa

  8. 2

    manoji tai tikrai nupirkusi,pati dirba puse etato gauna 450lt bet per tuos 9 menesius sukrove nemaza maisa rubeliu,aisku jie deveti bet puikiai atrode,isplove net isvirino,islygino ir krove i maisa,dar nupirko lovyte deveta uz50lt bet visvien pagal galimybes stengesi,kai gime maziukas padovanojo 300lt,su savo mama,vaikelio prmociute pasiuvo koldryte,nupirke vatalinos,taip pat uzvalkaliuku

    Anonimas

  9. 2

    Oi nepadejo,tik zadejo,kad nupirks savo anukeliui lovyte su pataliukais,kol galiausiai jos drauge atidave nuo savo anuko.Pataliukus patys su vyru nusipirkom ir siaip dabar kartu su ja gyvenu,tai per 10 menesiu nicnieko nera nupirkus anukui.Daug sneka,mazai daro,nemegstu tokiu zmoniu

    ruta26

  10. 1

    Manoji tai nupirko drabužėlių kai laukiausi, padovanojo vokelį vaikučiui, patalynei užvilkimus gražius pasiuvo, na aš tikrai nesiskundžiu, ir rūpinasi labai vaikučiu..

    laimike