• 28ats.

    Tos kurios gimdete, ar is karto pranesete savo artimiesiems (t.y. savo ir vyro tevams), kad jau prasidejo gimdymas?

    Man gimdymas numatytas po dvieju savaiciu, bet vis svarstau ar reikia is karto artimuosius del to jaudinti, o gal geriau pranesti apie vaikelio gimima, kai jis gimsta? Bet svarstau, kad paskui jie gali supykt, kad is anksto nepranesiau, bet is kitos puses tai jie vyrui neduos ramybes vis skambins ar rasys...Kaip jus daret?

    estrella181Kiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nepranesiau kad prasidejo,kam ten bereikalo juos nervinti,padeti juk nieko negali.Kai gime tai ir pasakem seneliams

    sandi

  2. 3

    mes tevams ir anytai pranesem tik tuomet kai maziukas jau gime,nesinorejo ju jaudinti ir tuo labiau kad jie skambinetu ir teirautusi kaip ten kas

    ginnta

  3. 3

    mano situacija buvo kiek kitokia. Gimdymas buvo planinis, tai žinojau datą net valandą kada skatins. Prieš dieną visiems kam reikėjo pasakiau ir su vyru išjungėm telefonus kai ėmė skatinti.
    Buvo man atsitikimas kai paguldė į ligoninę dėl inkstų 36-37 savaitę, kateterizavo inkstą. Naktį iškrito iš inkstų kateteris ir man pradėjo dirginti viską, ėmė mausti viską, budinti daktarė nusprendė, kad greitai bus gimdymas. Na tai visiems naktį kad ėmiau rašinėti ;)) vyrui, mamai (ji kitame mieste gyvena), draugėms! Vyras atvažiavo naktį į ligoninę su tašėm ;))) O pasirodo tai tik kateteris buvo iškritęs šlapimtakiuose ;)))) tai buvo labai nesmagu, nes visi jau tikrai laukė, pusę nakties nemiegojo..laukė žinių. Pasimokiau ir vykstant tikram gimdymui jau ramiai reagavau, važiavau kaip į kokį turgų galvodama kaip tingiu šiandien gimdyti...

    lydekaite

  4. 3

    Pranesemepo visko, po gimdymo, kadangi jis prasidejo nakti, juk neskambinsim nakti nezadinsim. o jau ryte buvo mergyte, tada visiems ir paskambinom :)

    Jogurtas

  5. 3
  6. 3

    Niekam nieko nesakiau. Tik savo mamai ir vyrui.Pranesiau jau po visko:)

    kvapni_feja

  7. 3

    As pranesio po visko jau - kai leliukas bus:)

    almantel

  8. 3

    As tai galvoju pranesiu po visko...

    ErikaP

  9. 3

    as manau kad paskambint iskart teks uosviene kad kartu i ligonine palydetu nes vyras tuo metu gali but darbe beto ar taip artaip suzinotu ir atvaziuotu i ligonine tokie jau tie mano uosviai :D o kad mano seimyna tevas su seserim atvaziuos tai tegu dieve pirma anuka visi pamatyt nores :)

    lover19

  10. 2

    pranesiau,kai pasigimdziau

    ruta26