• 16ats.

    ar jums nestumo metu teko laikytis dietos?ka valgete kad maziau priaugtumete svorio?man reikia nes mano maziukas labai didelis,bet nzn ka valgyti teisingai, nes vel priaugau 1 kg per savaite.

    monika1112NėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tiesiog apribok maista,venk salduminu,eik pasivaikscioti dazniau.O dietas pasilik po gimdymo

    sandi

  2. 2

    as tai per visa nestuma 9kg tepriaugau, lelius svere 3100g gryzau is ligonines jau nebebuvo ne gramo virsaus. nevalgiau bandeliu, spurgu ir t.t. nors be galo ju norejau. kai nueidavau i parduotuve nusipirkti pietu tai matydavau kaip nesciosios spurgas, pyragaicius tik ir perka. as geriau vaisius imdavau. daugiau nieko nedariau.

    padraika

  3. 2

    nesilaikiau priaugau 20kg,dabar pagimdzius jau 1.5metu sveriu tiekpat kiek pries nestuma,bet aisku buvo sunku benumest esu linkus i storuma,tai kai pagimdziau per men numeciau 10kg ,bet paskui kai pakilo po keliu men vos ne dvigubai poto jau raminaus su maistu ir vel numeciau,visos mes sustorejam per nestuma kitos maziau kitos daugiau tokia dalia taip atrodyti per nestuma,juk paziurekit ir tos zvaigzdes televizijos ir priauga kiek:)ai nepergyvenk valgyk:)

    Anonimas

  4. 2

    niekada per nestuma nesilaikiau dietu,nors su pirma priaugau 30kg.tai super daug

    laimaa

  5. 2

    kokios dar dietos nėštumo metu??? Mielos moterys.... dietą gali paskirti daktaras jei jums yra nėštuminė cukraligė, o kad mažiau priaugtumėte svorio valgykite sveiką maistą. Vietoje saldainių valgykite vaisius, vietoje makaronų košes..daug daug daržovių - tai vitaminai, reikalingi vaikui.O vaikiukas didelis ne dėl to, kad jūs valgote, o dėl to, kad jis toks yra. Tik ant jūsų riebaliukai gali atsirasti nėštumo metu, ant vaikiuko riebaliukai renkasi paskutinėmis savaitėmis ir jokia dieta vaiko pilvelyje nesuplonins. Tikrai absurdiškai skamba dieta nėštumo metu, nes vaikas didelis.. o tas 1 kg priaugtas yra tiek jūsų, tiek vaikelio, tiek didėjančios placentos, tiek vandenų svoris..

    lydekaite

  6. 2

    Dietu tai tikrai nereikia laikytis laukiantis, ne pats tinkamiausias metas tai daryti, tiesiog valgyk daug darzoviu, geriau virta ar garinta maista, venk riebaluose keptu patiekalu, valgyk zuvi, jautiena, kiausinius ir visa kas turi skirtingu vitaminu, o svori galesi mesti kai pagimdysi ar baigsi maitinti. As ir laukiuosi ir jau per pirmus menesius priaugau 5 kg, bet manes tai negasdino...

    xinesax

  7. 2

    nezinau man irgi reikia stabdyt su maistu kazkaip nes normaliai sveriu jau o pilvas auga kaip ant mieliu o like dar du menesiukai tai reikia kazka neriebaus valgyt gal pastoviai :?

    lover19

  8. 1

    patikek nepades.Mano svoris ir pilvukas augo kaip ant mieliu,liepe daktarai maziau valgyt,bet vyras mate,kad valgau ir taip lb mazai,taciau vis tiek svoris auga.Matyt taip turi but,toks mano organizmas ir priaugo kiek jam reikejo.Beja irgi sake vaikas lb didelis,o gime 3500g. Nustebo daktare,kai gime,lauke milzino kazkokio.maziau klausyk daktaru,valgyk normaliai,bet nepersivalgyk:)

    Anonimas

  9. 1

    Dietą pasilik po gimdymo, nebent daktarė lieptų, bet tada ji pati ir pasakys kaip laikytis, o nėštumo metu svoris auga iš "oro".

    iinnggaa

  10. 1

    Man augo kaip ant mieliu svoris, nors neslamsciau visko is eiles. Priaugau 17 kg. Valgiau viska, pilnaverti maista, ir saldimynu sau leidau, tiesiog i nestumo paaiga valgiau mazesnemis porcijomis. Daktare pritare, kad nuo 6 galima neevalgyti. Tiesiog maziau valgyti nereikalingo maisto, is kurio naudos nera o tik kg gaminasi. andeliu, saldumynu ir pan. Bet nelaai cia ka padarysi, jei organizmas kaupia leliukui riebaliukus, toks jau tas nestumas.

    kvapni_feja