Atsakymai

  1. 4

    nemanau kad valdzia isvis pajuto kad buvo kokia krize.o paprastiems zmonems ji dar tikrai nesibaige,neseniai birzoje maciau skelbima,siulo darba ganau aukstoms pareigoms o atlygis-mininumas,tai kur cia tas pagerejimas?

    sandritute

  2. 4

    labai juokingai visa tai skamba ;)

    cooliuke

  3. 3

    na, prezidentė prognozuoja, kad BVP smarkiai kils..Jei tikrai bus toks BVP šuolis (žadėjo lyg 5%)..tai vadinasi tikrai reikalai eina geryn. Gerai Milana69 parašė. Taip staigiai nepasijaus, kad krizė baigėsi :) Kaip bankų analitikas Nausėda sakė žmonės pajaus pagerėjimą tik maždaug po poros metų..

    lydekaite

  4. 3

    o ka jus galvojate,kaip ta pagerejima pajusite? taip staiga? atsikeliai ryte ir jau gyveni gerai? taip nebus... krize tikrai jau zemyn nebe eina. jau ir darbu vienokiu ar kitokiu atsiranda, kad ir ne su dideliais atlyginimais bet... nera taip,kad dauguma imoniu bankrutuoja,masiniai atleidimai, aisku kainos kyla viskas brangsta... zmones pagerejimo ir nelabai jaucia.kazi ar ateis toks laikas i musu sali,kad ne vienas nebenores isvykti,kad bus patenkinti gaunamu atlyginimu? kol valdzia nekeis savo planu,neskatins kurtis imonesm,netrauks investuotoju i Lietuva, tol zmones tikrai nejaus krizes pabaigos...

    Milana69

  5. 3

    nesijaucia kad gyvenimas lietuvoje lengveja

    sandi

  6. 3

    netikiu nei vienu jos zodziu :) kada baiksis ta krize zmonems neaisku pasiziurekit kokios kainos parduotuvese o algu irgi niekas nekelia sunku isgyvent labai daug zmoniu o kad jai kisene atsigavo tai gali but bet tik ne zmonems ir neaisku kada atsigaus visi :)) zadet yra viena o daryt kita .

    lover19

  7. 3

    as irgi nelabai tikiu,isvazines visas jaunimas svetur liks tik pensininkai ir mazi vaikai,zodziu tikras balaganas toj lietuvelej

    laimaa

  8. 2

    Jeigu čia kada nors pagerės,tai gal po kokių 20metų...Aišku,jei tik blogiau nebus nei dabar...

    vitalijus

  9. 2

    o as optimiste =) visad tikiuos geriausio ir stengiuos saves nekankinti blogom mintim! Man geriau nusiteikti, kad tikrai bus tik geriau, o ne verkslenti, kad cia tusti zodziai ir tik blogyn viskas. nuo to ne tik gyvent negeriau, bet dar ir depresija uzpulti gali =) per nakty niekas nepageres, viskam reikia laiko. O su krizem yra vienas labai geras dalykas, jos visad baigiasi!!

    titina

  10. 2