• 36ats.

    kaip pradejot lauktis ar nuo jusu nusisuko draugai ?

    kaip pradejot lauktis ar nuo jusu nusisuko draugai ? dabar jau man jie vadinami pazystami nes tokie zmones kuriuos laikei draugais nesielgia ... neturiu zodziu.

    lover19SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Taip,nuo manes taip pat nusisuko,ir netgi tos kurias laikiau paciom paciausiom,kurios nors ir pacios turi seimas,vaikus,joms tapau nebereikalinga,ko nebuvo pries pastojant..Bet!Esu labai patenkinta dabar nes pamaciau,kam buvau ir esu drauge,o ir cia MAMANIJOJE suradau labai gera drauge,su kuria puikiai sutariam,tad siandien jau nebera tokio nusivylimo,kad nusisuko tie,kurie,atrodo,buvo viskas ;)

    kukuska

  2. 3

    kai kurie nusisuko nes negali kaip ir anksciau lankytis klubose,kavinese.Ir toliau bendrauju tik su mamytemis kurios augina vaikucius

    ginnta

  3. 3

    Ne nenusisuko, visos atvirksciai pradejom dazniau matytis kai nescia buvau, o po gimdymo dar ir lankyti dazniau pradejo (tik kad aisku kad nesigauna labai daznai nes turi darbus ir savo gyvenimus), bet taip pat ir visada susirasom ir pan, tik dabar tokis jausmas kartais uzplustakad labiau lanko mano dukryte nei mane :D na aisku tai netiesa. :)

    Jogurtas

  4. 3

    na is visu turetu "draugu " liko vos vienas kitas. paprasciausiai as is saviskiu pirma sukuriau seima, augindama pilvuka neturiu noro naktim blaskytis po klubus, barus, negaliu ir nieko ekstremalaus nuveikti, ka visi kartu megdavom iki tol :) tad paprasciausiai as pradejau su jais maziau visur taip leisti laika, neuzilgo jie manes eme tiesiog nebekviesti... na bet nepergyvenu, kai patys sukurs seimas tada jau patiems truks bendravimo to rimtesnio ir jo ims ieskoti tarp senu pamirstu draugu kurie jau turi seimas :)

    Adri

  5. 3

    Kaikurie taip,pasirode kad svarbiausiai vakareliai,is seimyninis gyvenimas jiems nesuprantama.Labai isryskejo tikri draugai,kurie palaiko,ir vidasa budavo kartu:)

    pinakolada

  6. 3

    nenusisuko, o kaip tik kai pagimdžiau mokyklos draugės atsirado ;)) Atbėgo pasveikinti, atsinaujino bendravimas, kuo labai džiaugiuosi... O kiti tiesiog nelenda per daug kaip anksčiau. Dabar yra vaikas, vyras. Negaliu bet kada išeiti pasivaikščioti ar priimti draugę, kada ji galbūt norėtų...yra pareiga ir valgyt padaryti ir vaiku pasirūpinti. Galbūt dabar labiau deriname laiką kada galime susitikti nei anksčiau. Nes anksčiau net neperspėjus ateidavo, o dabar derinamės prie mano mažiaus. Kol buvau nėščia nenusisuko niekas.

    lydekaite

  7. 3

    nenusisuko,turiu pora draugiu su kurioms pazistama koki 15m. Ir jos tikros drauges,o ne pazistamos

    sandi

  8. 3

    nenusisuko, bendraujam taip kaip ir anksciau.. visad pasiteirauja kaip man sekas, kaip nestumas.. + atsirado nauju- kurie labai uz mus dziaugiasi ir noriai bendraujam :)

    safariE

  9. 3

    mano draugas kuris niekada nepaliks neisduos ir liks sale yra -mano vyras

    lover19

  10. 2

    nusisuko, nebeskambino, nesidomėjo, palaikė kaip ligonę ir nutraukė visus ryšius, kas labai nemalonu ir skaudu.

    vinipukas