Atsakymai

  1. 8

    visu pirma pagalvojau aciu Dievui pagaliau viskas laimingai ir graziai baigesi, o kai sunu padejo ant krutines pasveikinau ji su gimtadieniu :) neverkiau, bet buvau labai susijaudinusi, balsas virpejo, trukciojo lyg sugedusi plokstele :)) o kol mane "tvarke, siuvinejo ziurejau is toli i ta pypliuka ir vis negalejau patiketi, kad tai mano mazylis, mano sunus, toks keistas ir "didelis" jausmas buvo... ech... noreciau vel pakartoti ta momenta :)

    romantike

  2. 6

    neverkiau kaip yprasta visoms,buvau issigandus,nes sunkiai sekesi uzgimt dukrytei,tai ji net neverke pamelus jau buvo, tai isgasti tik jutau kad tik jai gerai viskas butu

    Kalnietiene

  3. 6

    apsiverkiau iskart:-),jaudinantis momentas,kai susitinki su 9 menesius pilvelyje gyvenanciu zmogeliuku

    ruta26

  4. 5

    Lb geras jausmas.apsiverkiau.vyras salia buvo,irgi verke.

    aurikuka

  5. 5

    verkiau iš džiaugsmo pasikukčiodama ;) Taip gera buvo... stengiuosi nepamiršti to jausmo, nes niekada tokios begalinės laimės nesu patyrusi..

    lydekaite

  6. 4

    Nu Lulu ir uždavėt čia graudų klausimą. Sėdžiu darbe, tai net savo emocijų išsigandau, kad bendradarbės nepastebėtų. To jausmo neįmanoma pamiršt visą gyvenimą.

    Linara121

  7. 4

    pirmus savo sunus pasitikau verkdama,nuostabus jausmas,kai pirmakart susitinki su savo leliuku...su dukryte buvo begalinis dantu kalenimas...nezinau,kodel..gal kad sunkus gimdymas buvo...nebuvo man salta,bet kalenau dantimis:-)))

    Anonimas

  8. 4

    na dar daznai akyse stovi tas verksmas tas vaizdas ,toks susiraukes mano maziukas ,taip graziai atnese dar pabuciuot ir isnese:)oi kaip smagu:)

    Anonimas

  9. 3

    is kart paklausiau ar viskas gerai kudikiui,po to tokia palaima apima,kad nemoku zodziais apsakyti.:)))

    laimaa

  10. 3

    as net nepastebejau, o tik perziurejusi nuotraukas (mama viena padare kai tik pagimdziau ir ant pilvo pagulde dukryte) pamaciau kad man asaros bego. as tik ja glosciau, sildziau nes man atrode kad jai salta, kalbejau su ja :) kai paeme suvystyt stebejau visa laika, akiu nenuleidau kol vel neatnese salia nepagulde. visiskai nieko nejauciau - jokio skausmo , nieko, kai ji gime - tik ja stebejau ir dziaugiausi :)

    Jogurtas