• 10ats.

    kraujavimas po gimdymo

    man kraujavimas baigėsi 5 parą po gimdymo...liko tik tepliojimas tokiomis tirštomis gleivėmis, nekokio kvapo, vos rusvomis... gal buvo kuriai taip? šeimos gydytojai kai pasakiau - liepė su ginekologe pakalbėti, sako, gali dėl kokios infekcijos būti, paskui gali kraujoplūdis prasidėti ir pan. paskambinau ginei - sako, normalu, nes pati maitinu... pasimečiau ir susinervinau....:( gal kuriai taip buvo? kuo baigėsi?...

    Ineta_Savijauta po gimdymoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as kraujavau gera savaite,paskui tekejo vos rusvos ir galiausiai gelsvos isskyros.Pati konsultavausi su gine,jei niekas neskauda,tai normalu,vienom greiciau issivalo,kitom ilgiau uztrunka,o ypac po cezario.As gimdziau naturaliai,tai ligoninej naudojau tuos didziuosius iklotus,kurie skirti po gimdymo,o namie uzteko paprastu always

    ruta26

  2. 2

    Pamenu po cezario pragulėjau 6 paras ligoninėje su specialiais paketukais, grįžus namo dar juos naudojau, nes dar labai kraujavau. Kažkur po 10 parų jau užteko always max sugeriančių, tačiau kraujavau dar ilgai... Aš siūlyčiau nuvažiuoti apžiūrai. Būna, kad gimda nenoriai valosi. Tuomet būna gimdos uždegimas ar kitos bėdos. Valo gimdą. Dėl inkstų uždegimo po kažkur 10 parų teko atsigulti ir kai darė echoskopą pradėjo įtarinėti, kad gimda normaliai nesivalo. Nes gimda dar gan didelė. Bet kraujavau tai normaliai. Tai vat..aš siūlyčiau pasirodyti, nes ginė telefonu tikrai neapžiūrės..kad nebūtų po to dar didesnės bėdos..Kaip visad sakau dėl šventos ramybės ;)

    lydekaite

  3. 1

    nepergyvenk viskas bus gerai man taip buvo viskas praeis po kiek laiko tau pasirodys baltos isskiros ir kvapas dinks

    Regina990

  4. 1

    as kazkur po sav baigiau kraujuoti,ir kraujavau gan negausiai,o db taip pat tik teplioja ir jau senei nieko neskauda,o mane biskuti siuvo nes buvo itrukimai keli mazi,bet jauciuosi jau lyg negimdziusi,o gimdziau pries dvi savaites.Beto jau ir atnaujinau l.santykius su vyru ir ju metu man nei skauda nei ka.Pas gine nebuvau dar,nueisiu kaip ir liepe po 6sav.Nes jaucuosi gerai,tik va nzn ar nepaskubejom myletis,bet jei jauciuosi gerai tai gal nieko blogo,kaip manot?

    Anonimas

  5. 1

    kad ginė sakė nėr ko žiūrėti... vaistų dar neskirtų jokių o ir apžiūrėt sunku būtų nes siūlai neiškritę... :( šeip tai gera ginė, bent jau visą laiką taip buvo... man dabar dienai dviejų įklotukų užtenka...

    Ineta_

  6. 1

    Normalu yra pakraujuoti apie menesi, bent jau dvi savaites.
    Kai tiek mazai yra laiko po gimdymo nieko gydytoja ir nepasakys. Pas savo ginekologe reikia pasirodyti mazdaug uz 4 menesiu po gimdymo .

    Linute39

  7. 1

    as po pirmo gimdymo kraujavau visa menesi,buvau pas gydytoja,ji patikrino ir paeme kraujo tyrimui.bet viskas buvo gerai.bandyk nueiti pas gine kad apziuretu ar kokius tyrimus padarytu,telefonu ji nemato tavo padeties.

    laimaa

  8. 1

    as taip pat manau kad tau reikia gines apziuros,gal blogai issivalineja.duos kokiu vaistuku

    daugiavaike

  9. 1

    man gydytoja prieš 9 metus, kai pasigimdžiau sakė, kad gimda valysis mėnesį laiko. taip ir buvo, nors nemaitinau. išskyros irgi tokios pačios, kai tu apibūdinai.

    Linara121

  10. 0

    man ir viska sbaigesi 5 dienos po gimdymo, tik tepliojo, o kai gryzau i namus prasidejo smarkus kraujavimas ir tada tai tesesi visa menesi.

    wiktoriuke