• 20ats.

    Kaip plaunate galvyte metuku laiko vaikuciui?

    Kaip plauti galvyte , kai jau vonele su gultuku permaza ir prausiesi vonioje. Ar su ranka prilaikyti? Kaip jus plaunate?

    XimanaMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 4

    manajam 11 menesiu,jei vyras padeda maudynese,tai dar vaikutis duodasi paguldomas,taip isplauna galvyte,o jei as viena pati maudau,tai kaip lydekaite minejo po dusu,prie akyciu uzdedu stora ranksluostuka,kad nepatektu muilinas vanduo ir sampunas

    ruta26

  3. 4

    jau plaunu kaip sau - su dušu. Tik reikia nukreipti dėmesį, kad žiūrėtų į viršų. Šampūnas negraužiantis akių tai jei netyčia ir patenka kažkiek į akytes, nebūna problemų ;) Manasis nebeguli, stojasi tuoj pat. Gal ir patogiau būtų galvytę nuplauti kaip anksčiau, bet taip nesiduoda..

    lydekaite

  4. 3

    pasisodinu i vonia,suslapinu su kempine galvyte ir tai pat perskalauju su kempine,buna,kad paguldau,kad apsemtu plaukucius

    nesvarbu

  5. 3

    tiegiog pilu vandeni ant galvos ir greitai nubraukiu vandenuka nuo akiu tada jis nieko nesako sampunas negriauzia akiu

    simka

  6. 3

    as tai vonioje pasodinu ir po to suviena ranka prilaikau galvyte o su kita plaunu truputi pasiguldzius su jonhons sampunu,truputi paverkia bet nieko.

    laimaa

  7. 3

    Mano berniukas 1.4 men. Nebesulaikysi ir nepaguldysi vonioje.Tai prausiu kaip iseina.Ir galvyte ismuiluoju vaikisku sampunu ir su dusu isplaunu,bega per akis,bet nieko. :))))

    Linute39

  8. 3
  9. 2

    muila/sampuna naudoju tik kai po dusu prausiu - pasodinu vonioj ant ranksluoscio, y duodu keleta zaislu ir greitai nuprausiu, su dusu nuskalauju ir viskas - pabega vandou ir per veiduka, bet nubraukiu ranka kad galetu ykepti ir apsiramina is kart, nes kai papuola vanduo ant veiduko sulaiko kvepavima ir pradeda stotis. O kai vonioj turskiasi, tai be muilo, nes sunku nuskalauti po to. Kas kart muilo manau nereikia tokiam mazam. Veiduka, rankytes ir uzpakaliuka ir taip gana daznai tenka valyti ir be maudyniu.

    titina

  10. 2

    galvyte plaunu su namiskiu pagalba. vaikui sedint galvyte ismuiluoju, o paskui vienas zmogus pasiima ant ranku vaika gulsciai, atlosia galvyte, o as tada su dusu arba po kranu plaunu galvyte.

    romantike