Atsakymai

  1. 3

    jeigu vaikutis geria zuvies taukus,tai nieko jam papildomai ir nereikia,nes zuvies taukuose yra visko,ko reikia vaikui,pavasari,kad nesirgtu galima nebent vitamina C duot,kad stiprintu imuniteta ir viskas:))

    vitalijus

  2. 3
  3. 3

    iki metu gerem multitaps,jie skirti iki metu vaikuciui...

    Anonimas

  4. 2

    jokiu vitaminu savo mazyliui neduodu isskyrus vitamina D.Ir nemanau kad ju reikia.Jeigu vaikas gerai valgo judrus tai kam juos duot,nebent butu po ligos,ir tai neduociau dar pati nepasitarus su gydytoju.

    Anonimas

  5. 2

    dabar geriam vitamina c. pries tai zuvu taukus gereme

    vestina

  6. 2

    Mano mergaitei greitai 2m ir prastokai valgo,tai siandien nupirkau vitamino C lasiukais.Be kraujo tyrimo kazkaip nesinori pirkti bet ko,kai nezinai ar to organizmui reikia.

    jurraa

  7. 2

    pritariu Lukniukui. Gal vaikui visiškai netrūksta vitaminų. Kam juos kišti be reikalo? Gydytojas nebent gali rekomenduoti kažką būtent jūsų vaikučiui. Visuose vitaminų kompleksuose yra bent kelių rūšių vitaminų. Gal jūsų vaikučiui visiškai užtenka B ir C grupės vitaminų, tačiau neužtenka E. O vaikų vitaminuose dažniausiai jų visų yra tik skirtingas kiekis. Patarčiau pasitarti su gydytoju. Nes dabar žiūriu tik ateina pavasaris ir tiek suaugusieji tiek vaikai yra įsitikinę, kad reikia vitaminų. O gal jų visiškai netrūksta? :) Savajam duodu tik D vitaminą, nes gydytojas rekomenduoja profilaktiškai. Daugiau mums nieko netrūksta po kol kas..

    lydekaite

  8. 2

    jei gydytoja neliepia gerti vitaminu tai ju ir nereikia...

    Lukniukas

  9. 2

    maniskiui 1.2m geriam tik zuvu taukus. nors musu gydytojos sesute minejo, kad nuo pavasario butu galima pameginti Multi-tabs vitaminus... bet as neskubu juos kisti vaikui, kazin ar yra butinybe...

    romantike

  10. 1

    zuvu taukai ir vitD tokio amziaus, musu vaikas dabar negeria nei pieno, nei valgo, tai nupirkau IMMUNOTROFINA sirupiuko , ji medikai rekomenduoja maziems.

    vinipukas