• 16ats.

    kaip iseiti su mazyle i lauka, jei be kruties neuzmiega niekaip?

    o jei pabunda, tai iskart reikia maitinti, po to pabuna siek tiek ir vel reikia, vel tada maitinu ir taip zaidziam, kol uzmiega. soskes neima niekaip irgi, oras toks grazus ir taip norisi i lauka iseiti pabuti;/

    indrayaŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man tas pats buvo, tik aš pagimdžiau žiemą. Tai pirmą mėnesį su manimi vaikščiodavo vyras (nes buvo pasiėmęs atostogų. Kai mažius jau pabudinėdavo greit lėkdavom namo, nes kitaip užsirėkdavo iki pamėlynavimo. Vaikščiodavom tik aplink namą. O kai pašilo orai (kažkur po pusantro mėn) tai jau susirasdavau nuošalią vietelę ir išimdavau iš vežimo pamaitinti. Bet vistiek pamaitinus jau šliauždavau link namų, nes tuoj pampis pilnas pasidarydavo, vėl jam kas...žodžiu aš asmeniškai pirmus du mėnesius eidavau į lauką šiek tiek stresuodama, kad negaliu nueiti kur tolėliau namų... po to soskytę daviau tai jau ilgiau išbūdavom lauke :)
    Patarimas tau: būk prie namų. Jei budinėsis bek namo pamaitinti arba susirask nuošalią vietą ir ten pavalgyt duok. O dar geriau jei pasiimtum dekutį šiltą, pasitiestum ant sausos žolės, vaikučiui dar ką nors patiesk, kad nesušaltų ir taip maitink kol užmigs, o po to į vežimuką ir toliau gastroliuoti galit ;)

    lydekaite

  2. 2

    oj labai puikiai tave suprantu, mum ta pati problema buvo kol pieno turejau, dabar beda man pienas dingo tai kankinames nes prates su krutim uzmigti o buteliukas netinka uzmigimui, miego nori beprotiskai bet neuzmiega, tai siaip ne taip pritpratom papki imti bet uzmigimui jis irgi netinka tada isigudrinau kai bunam namie duodu krutine o kai ten niekas nebeisbega ir pradeda zyzti greit ikisu papki ir atsigulu salia labai prisiglaudziu ir uzsnusta tada i vezima ir bunam lauke. o jeigu atsibunda lauke tai terliojames su papkiu vis kisu laikau savo ranka kad manytu jog krutine ir vel pasnusta o jei ne begam namucio, stengiuos labai toli nenueiti....bandyk pratint namuose uzmigti be krutines, man ir taip patare tik vaiko gaila jis zirzia reik turet kantrybes o as tam neturiu todel mes taip ir terliojames. o jei bunu kazkur parke maziau zmoniu ar ka as kol turejau pieno duodavau pavalgyt ir ten, juk siais laikais maitinimas viesoje vietoje nera tabu, vaiksciok ten kur butu siuoliuku, gali pasirinbkt kur maziau zmoniu ir viskas...neviena mama maciau kuri maitina taip lauke

    Anonimas

  3. 1

    Vat blogai, kai pripratinot taip užmigt. Na suprantu, kad gerai ir patogu, nes nieko daryt nereikia, bet va vargelis po to prasideda. Mano sūnytis taip pat norėjo prie gero priprast, bet aš tada pasitraukdavau. Vėl išsibundidavo ir valgydavo. Taip ir žaidi. Niekas lengvai nepasidaro.

    aureliukas

  4. 1

    Mano irgi taip darydavo, tai maitindavau skara prisidengus ant suoliuko.

    marcipana

  5. 1

    paiimk merliuka palaikyk prie krutines ir pridek vaikiukui salia veiduko, jis uzuos travo kvapa ir bus ramesnis, miegos ilgiau. man tai padedavo.

    wiktoriuke

  6. 1

    kai fainaj patarimu kai gavau nes niekas i galva nelindo isvis jokia iseitis kasko tai nes dar tik 2 sav mazylei:) db jau drasiau jauciuosi kaskaip reiks imtis jusu parimu ir varyt i lauka :)

    indraya

  7. 1

    va vel beda mano mazylei ir supimas nepatinka:) a be kruties neuzmiega nebent jai lb isvargus buna tada nusminga ir ant ranku:) na gal is buteliuko reiks tikriausiai megint maitint ..

    indraya

  8. 1

    na as nusitraukdinedavau ir maitinau is buteliuko..problema buvo ispresta..na bet zinoma paskui gali krutines neimt jei is buteliuko pradesi maitint..pamaitink pries iseidama i lauka..ir maitink nuosalioje vietoje..(nors as taip nesugebeciau)arba prabudus grysk namo..

    Fantazija

  9. 1

    Na, su mano mazium panasiai budavo, tai as darydavau taip: pamaitinu, tada greit aprengiu, dedu i vezimelio lopsi (jis pas mane nuo vaziuokles nusiima) ir supu - po keliu minuciu miegodavo kaip uzmustas. O tada jau eidavom i lauka :)

    Kikymara

  10. 1

    baisu poto kad kruties neims kai pradesiu is buteliuko duot:/

    indraya