• 7ats.

    Ar yra sukurtas filmas pagal knygą "Nusikaltimas ir Bausmė"?

    Girdėjau, kad lyg yra sukurtas, bet kiek ieškau - nerandu. Gal gavau neteisingą informaciją? Ar ieškau ne su tuo pavadinimu?

    lydekaiteKinas ir TVĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ir anglų kalba nerandu... sakau gal kitu pavadinimu filmas su tuo ar panašiu siužetu.. dažnai filmų ir knygų pavadinimai neatitinka... o apie teatrą irgi gera mintis!!!

    lydekaite

  2. 2

    Filmas tai nezinau, bet teatre rodo ji daznai...;) verta demesio

    Nojukas

  3. 1

    Bent jau pries menesi rode rusu seriala tokiu pavadinimu,kal ir dabar rodo, bet nebezinau nes rodydavo apie 12 val nakties. o apie filma neteko kazkaip girdeti

    Anonimas

  4. 1

    Tik teatre labai jis ilgas, kelias valandas, bet verta pamatyti, rekomenduoju :)

    Nojukas

  5. 1

    Bandyk issiversti i anglu kalba pavadinima ir tada ieskoti :)

    Nojukas

  6. 0

    http://www.youtube.com/watch?v=JLdIyTOPaE4... labai geras, labai atitinka knygos turini.

    Anonimas

  7. 0

    Taip yra... bet tik anglu kalba... labai geras, ir daug atitinka pagal knygą. Tai va, angliškai vadintųsi Crime and Punishment ir jis sukurtas 2002 metų BBC.. pagrindinis aktorius John Simm. tai va trailer'is : http://www.youtube.com/watch?v=JLdIyTOPaE4. Galima parsiusiusti filma cia: http://thepiratebay.org/torrent/6250243/Crime_And_Punishment.2002.DVDRip.XviD.AC3-GREY ... ir taip pat galima parsiusiusti angliskus subtitrus, kad butu lengviau suprasti ka sako :http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3492441/crime-and-punishment-en , deja nera lietuvisku (bandžiau kurti, bet prisidirbau ir nebepaleido man taip ir nebesukuriau) :) ... Oseip sakau, kad labai atitinka pagal knyga ir geras filmas, siulyciau paziureti.

    Anonimas