Atsakymai

  1. 2

    visu pirma pasakiau ko atejau tada apziurejo ant kedes poto pasake kiek laiko o tada as klausiau ka atsiminiau nes buvau baisei susijaudinusi nes pirmas vizitas pas ginekologa apskritai buvo ir dar del nestumo kekviena vizita vis rasdavau ka paklausti;)

    simka

  2. 2

    Ėjau laiminga, nes žinojau, kad laukiuosi. Bet pasitaikė "vrėdna" ginekologė... apžiūrėjo vaginaliniu echo, ėmė lyg abejoti ar čia nėštumas ar cista...po to nusprendė, kad turiu ir cistą ir nėštumą, paklausė ar gimdysiu. Nusiuntė tyrimams ir davė siuntimą dėl cistos tirtis toliau. Todėl iš karto šią ginekologę pakeičiau, nes labai ji man nepatiko su savo "tai ar gimdysi"?

    lydekaite

  3. 2

    apziurejo ant kedes,paskaiciavo pagal paskutines menesines,kiek mazdaug nestumui,dave siuntymus tyrimams ir uzrase kitam vizitui,tada jau pilde nesciuju knygute.

    Jolka123

  4. 2

    Klause kada menesines paskutines buvo, kaip savijauta ir panasiai :)

    Nojukas

  5. 1

    jauciausi isitempusi ir vis knietejo suzinoti ar tikrai esu nescia :) be to, tai buvo aplamai pirmas vizitas gyvenime pas ginekologe. paklause kada buvo paskutines menesines, ar jos reguliarios, ar dariausi nestumo testa... apziurejo ant kedes, paeme tepineli, paskui dare vaginaline echo ir patvirtino, kad esu nescia, pasake kiek nestumui laiko ir paklause ar gimdysiu. lyg ir viskas... ejau privaciai kitame mieste, tai tik parase kelis popergaliukus ir fsio, grizau i savo miesta ir uzsiregistravau pas nuolatine gine, kuri priziurejo mano nestuma...

    romantike

  6. 1

    Kadangi mano tik pirmas nėštumas tai klausinėjau kaip maitintis, ko nedaryti, o ginekologė tai apžiūrėjo, padarė kraujo tyrimus ir viskas..

    laimike

  7. 1

    jauciausi nejaukiai nes ginekologe buvo nemaloni,patikrino ant ginekologines kedes,klause kada sirgau ir dave siutimus darytis tyrimus

    rasiuksas

  8. 1

    Jauciausi keistai. Man pirma karta ekoskopavo...

    ErikaP

  9. 1

    kai laukiaus antro,tai labai gerai pamenu.nuejau pas ginekologe,sakau manau,kad laukiuosi.o ji man,is kur zinai.sakau testa dariausi,ji vel-testai meluoja.sakau nu gal,ji - gerai lipk.apziuri,atsiseda,raso,raso ir sako,nu matai tikrai nemelavo..va taip man buvo su dukryte.:)

    musiukas007

  10. 1

    jauciausi keistai kaip isgirdau zodzius sveikinam tapus mama :) labai susijaudinau betseip naturaliai jauciaus eidama :)

    lover19