• 10ats.

    Mano dukrytei 2 men ir ji dienos metu miega tik kokias 2 val, keliasi labaii anksi 6 val. ryte, o miegoti eina 23 h. Ir supu ir lopsines dainuoju bet neuzmiega, kaip pagerinti jos miegeli?

    mamitukeMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pazistama situacija,maniskis nuo gimimo nemiegalius,budamas naujagimis,diena pamiegodavo tik tris valandas,jei rami mergyte,nezirzia,tai vadinasi uztenka to miegelio.As ir supdavau,ir vezimuke,ir ant ranku,nemiegodavo,nors tu ka.Palaipsniui atsiras rezimas pas mergyte ir miegos nors kelis kart per diena.Kantrybes ir sekmes

    ruta26

  2. 2

    matyt jai miegucio uztenka

    sandi

  3. 2

    Manau nieko blogo,jei rami ir neverkia,tai neužmigdysi jei nenori.Pasikeist gali po kiek laiko.

    aidaS

  4. 2

    Visiškai pritariu romantikei.. Vaikas vaikui nelygu.Jei kaimynės vaikas per dieną iš viso pamiega 5 h, tai nereiškia, kad ir jūsų tiek miegos. Ko gero jūsų vaikučiui užtenka tiek kiek miega. Žinoma jei jūsų dukrytė rami ir laimingaa :) Nereikia specialiai migdyti. Juk jūs irgi neinate miegoti kai nenorite :) Sėkmės, mamituke!

    lydekaite

  5. 2

    duok ramuneliu arbateles jei ne krutim maitini pries miega numaudyk pabukit lauke gal kambary oras negeras

    Laimaxxx

  6. 1
  7. 1

    Manasis tai naktiniam miegui tik bezysdamas kruti uzmigdavo, daugiau niekaip. Jei nerami, nemiega gal valgyti nori? Bandyk dazniau glausti prie kruties, tokiem maziukam dar reikia mamos artumo. Ir buna kad valgyti nenori, bet prie kruties vaikas nusiramina ir uzmiega.

    kvapni_feja

  8. 1

    Nieko nepadarysi,pas mane tas pats,man ir keista,kad mazutis kudikelis nemiega,o juk atrodo turetu tik valgyt ir miegoti.

    marinaaa

  9. 1

    ir dar vienas variantas... jei mazyle nerami + nemiega, tai gal ji neprivalgiusi. jei maitini savo pienuku dazniau glausk ja prie saves...

    romantike

  10. 1

    oho, kokia maza ir kokia budri :) bet del to nereiketu jaudintis jei vaikas ramus. jei dukryte yra rami ir tik siaip nemiega vadinasi nenori ir nereikia jos versti. kai nemiega daugiau su ja uzsiimk, zaisliukus pabarskink, ant pilvuko paguldyk, pasportuokit, pasimankstinkit, panesiok, pasnekink ir nuo aktyvumo bei intensyvaus bendravimo pavargs ir gal uzmigs :)
    o jei ji blaskosi, verkia, niurna + nemiega, tai gal jai kas skauda, pvz pilvuka. tada jau reiketu stengtis malsinti skausmelius ivairiausiais budais - nuo manksteliu iki vaistuku (pagal poreiki).

    romantike