• 24ats.

    ar labai imate i sirdi , kai jusu milimas vyras jus izeidzia,ar grubiai su jumis sneka?

    na,gal as ir per jautri, gal dar kad laukiuosi, bet mane labai skaudina koks grubesnis zodis pasakytas vyro,negaliu pagalvoti kad zmogui kuriam atidaviau savo gyvenima ir dovanoju vaikus mane gali skaudinti, man labai buna skaudu kai jis su manimi sneka pekeites savo tona,verkiu pati viena o jis kartais net nesupranta kodel verkiu, myliu ji visa sirdimi, tad labai jautriai reguoji i jo zodzius, ar kam taip yra, ar tas pasizodziavimas tarp mylinciu zmoniu yra normalu?

    sveturSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    normalu, bet as irgi labai giliai imu i sirdy kiekviena zodely, verkiu kartais net pasikukciodama ir dar skaudziau buna kai nekreipia i mano asaras demesio :)

    korsakiene

  2. 5

    visiems būna sunkių dienų... aš su vyru jau nemažai laiko kartu - tai kažkaip išvengiam dabar tokių įžeidinėjimų, pakelto tono ir pan... o anksčiau tai jei jau pasako ką - iškart klausiu - kodėl taip sakai - ne verkiu viena, o puolu aiškintis, kad atsitiko... vistik dažniausiai paaiškėdavo, kad ne šeimoje kokia problema, o jau darbe kas nutiko, sunervino ir jis vis dar neatsipalaidavęs, todėl ir man kažką grubiai atsakoė ar pan. tikrai toks aiškinimasis padeda - tiesiog pareina ir kalba, kas nutiko darbe, o ne susiraukęs tyli,o paskui šūkauja...jei gali - stenkis su juo pasikalbėti, vyrams sunku suprasti dažnai, ko čia verkiam dėl niekų, kaip jiems atrodo... daugelis vyrų iš prigimties grubesni, o tai jau mus gali žeisti, ypač tokiu jautriu periodu...

    Ineta_

  3. 5

    Skaudu kai mylimas zmogus taip elgiaisi. Bamdyk su juo graziai pasikalbeti be asaru ramiu tonu, pasakyk kad esi labai jautri ir kad tau reikia jo palaikymo. Neveltui sakoma, kad mylimo zmogaus izeidimas daug labiau skaudina nei svetimo.Laikykis :)

    Nojukas

  4. 4

    tai toks pasizodziavimas yra normalus, visiem manau taip buna, as ir i tokius izeidimus ar peikimus labai jautriai reguoju, daznai tenka ir vienai paverkti, kai vyras to nemato.

    simute

  5. 4

    Imu ir as i sirdi,nes nemanau kad nusipelniau grubiu zodziu is jo,bet kazkaip pavyksta ispresti nesutarimus.

    Lafe

  6. 4

    Tikrai labai imu i sirdi. Tada galvoju, as sitaip stengiuosi, o tu cia loji issiziojes.. Bet mano vyras labai greit ir graziai atsiprasyt moka, tad greit ir viskas isgaruoja..

    Imbiere

  7. 4

    na kaip sakoma nera namu be dumu :) galbut budama kitoje padetyje (nesilaukdama) butu kitaip, dabar esi labai labai jautri ir tjau viskas atrodo negerai, atrodo lyg kitas pakeles tona nori tave iskaudinti, bet taip nera cia tik musu nestukiu hormonai siaucia. zinoma negerai kad kalba su pakeltu tonu , bet tam juk buna ivairiu priezasciu. pripazinkime juk vyrams nera lengva su mumis nestukemis :) musu poreikiais, nuotaiku kaitomis. kai pagimdysi ir praeis siek tiek laiko (kokie metukai) :) viskas gris i savo vezias pamatysi. o pasakyti kad neimk taip i sirdi tai tikrai nesakysiu nes tai neveikia :) mane vyras ramindavo kai per komedijas ar koki daktara hausa pradedavau verkti :) nors tikrai nebudavo ko. na bet taip jau yra , nestumas toks laikotarpis kai mes pacios kartais saves neatpazystame ir tai erzina ne tik aplinkinius bet ir mus pacias :) laikykis saulyte :)

    sylwuke

  8. 4

    imu i sirdi,bet laikui begant pavyksta isvengti visa to,issiaiskinam viska be grubumu ir pykciu

    ruta26

  9. 4

    na taip,,, esam labai jautrios besilaukiancios,,, :)as ir kartais isizeidziu be reikalo,,, aisku draugas to nesupranta,, kad reikia atskirti juoka nuo piktesnio zodzio,,, ar koki stipresni judesiuka,,,,, hmmmmm,, na bet juk nera taip blogai,,,,, VYRAI NIEKADA MUSU NESUPRAS,, MES PACIOS TURIM TVARKYTIS,,,

    LidijaRemigijus

  10. 3

    Neimu į širdį jei kai pykstamės ką nors pasako kas mane galėtų užgauti. Pykčio metu kai kurie žmonės tiesiog automatiškai pasako tai ko šiaip sau nepasakytų. Po barnio žmogus net negalvoja, kad tai ką buvo pasakęs yra tiesa. Barnis yra barnis.
    Šeimoje kivirčai vyksta ne dėl vieno žmogaus kaltės. Negi vyras šiaip sau sėdėdamas sugalvoja tave įžeisti? Nemanau. Ko gero mes pačios vyrus šiek tiek paprovokuojam. O vyrai, kurie yra "užsidegantys" ima ir pasako kas mus žeidžia. Po to mes nervuojamės...
    Kadangi tu nėščia, patarčiau kivirčo metu tylėti ar net vengti kivirčų (pažįsti savo vyra ir ko gero žinai kaip geriau nesielgti ar ko nesakyti, kad jis neužsivestų). Vyrams sunku suprasti moters pasikeitimus nėštumo metu ir po gimdymo. Hormonai aktyviai veikia mūsų emocijas, kadangi stipriajai lyčiai nėra duota Dievo gimdyti vaikus, tai ir nesupras. Laikykis ir neimk į širdį. Pykčio metu visi mes ko nors prikalbame... Ir stenkis "apeiti" stresines situacijas :) Sėkmės!

    lydekaite