Atsakymai

  1. 2

    Beje,lydekaite visai neteisi,mes ir isnesiotos gimem ir jokiu problemu su kaulais neturejom,daktare pasiule rudeni pries ziema isgerti ta doze todel,kad mes gimem pacios vasaros pabaigoje ir saulutes mazai mateme,o del alergijos,tai pradziai galima pagerti po lasiuka,jei alergijos nebus,tai nebus ir nuo tos dozes visos pusmeciui.

    pavasarinuke

  2. 2

    As daviau ir mums labai gerai buvo,jokio vargo kas dien po lasiuka lasintis,cia pamirsai,cia dar kokia bedele ir nesudavei dozes,o ta ampolyte sugirdei ir viskas.

    pavasarinuke

  3. 2

    aš savo vyresnėlei ją duodavau rudenį, kad per žiemą vit d užtektų... jos kauliukai silpni buvo, tai kalcį gerdavo ir vit d.. man tai patogu buvo, nes neskanūs jai labai tie d vit buvo, o čia sugėrė ir viskas... žinau, kad ir mažiukams ją galima, bet kol kas dar duodu lašiukus, o jau rudeniui jei reiks dar tai tą ampolytę pirksiu...

    Ineta_

  4. 2

    nea...man gydytoja ir siule,bet as nesutikau,kazkaip nepatikliai ji man pasirode,o jei kokia alergija atsirastu...mano drauges mergaitei nuo vit.D alergija,tai kas jai butu,jai butu sugirdyta ta puses metu? neaisku kuo viskas pasibaigtu...as kiekviena diena girdau ir nematau bedu ar sunkumu kiekviena dienele duot vit.D.

    marinaaa

  5. 2

    Kiek girdėjau tą ampulytę duoda neišnešiotukams arba segrančiams rachitu. Daktaras, jei reikia, išrašo tą ampulytę :)

    lydekaite

  6. 1

    mes gerem ir viskas gerai buvo tik velaiu papildomai gerem vitaminus osteokare kad butu su vitaminu d

    Kalnietiene

  7. 1