• 21ats.

    ar esate girdeja "mergaites greiciau visko ismoksta"?tikite tuo?

    daznai tenka girdeti sakant aplinkiniams,kad mergaites greiciau visko ismoksta.(vaikscioti,ropoti,sedeti,kalbeti)kad mergaitem pilvo degliiukai tokie stiprus nebuna,kaip berniukam..tikite tuo?as tai kazkaip netikiu man net nervas ima taip isgirdus snekant:)manau,kad kiekvienas vaikas idiviuolas ir ismoksta skirtingai,nesvarbu ar tai mergaite ar berniukas..zinau,kad mergaites bresta anksciau,bet,kad vystosi greiciau netikiu..

    FantazijaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na nezinau tiesa ar ne,bet mano drauge pagimde viena diena anksciau uz mane, jos mergaite jau daug ansciau ropoja uz maniski.

    aronas

  2. 4

    girdet tenka daznai,bet nevisada pasitvirtina

    ruta26

  3. 3

    taip,esu girdejus ir tiesa pasakius bent jau pas mus pasitvirtino.tiek su vaiksciojimu,tiek paaugus.mergaites sakyciau ir gabesnes,nei berniukai

    nesvarbu

  4. 3

    ne kartą esu girdėjusi, kad mamos taip šneka. Bet pati taip nemanau, nes manau viskas priklauso nuo vaikiuko. Tikras pavyzdys mano sūnus. Vaikščioja nuo 9,5 mėn, sėdi nuo 5+ mėn,, ropojo taip pat anksti. O palyginimui draugės mergytė gimė dvejomis dienomis anksčiau. Ir pas ją viskas kiek vėliau. Nors gimė vos mažesnė, buvo maitinama MP... Todėl tai tikrai mitas :)

    lydekaite

  5. 3

    Tikrai netiesa, jeigu kalbate apie mažulėlius. Vėliau, tai mergaitės greičiau bręsta, bet čia manau ne apie tai. Turiu namie pavyzdį ir mano sūniukas greičiau viską daro nei, kad dukrytė, kad darė. Čia nuo vaiko priklauso.

    aureliukas

  6. 3

    kartais tenka tai girdėti, bet manau, kad viskas nuo kiekvieno vaiko priklauso... juk kiekvienas yra asmenybė, taigi ir išmoksta viską skirtingu laikum nesvarbu manau, berniukas ar mergaitė...mano vyresnioji anksti viską pradėjo daryti, tai irgi sakydavo - tagi mergaitė, todėl ansčiau, bet ir berniukų žinojau, kurie jos amžiaus tą patį jau mokėjo... o kad mergaitės bręsta anksčiau tai tikriausiai nėra ko ir prieštarauti...

    Ineta_

  7. 3

    nesamone priklauso cia nuo pacio vaikucio, o ne nuo lyties.

    vestina

  8. 2

    kaip tik ne, mergites jos yra letesnes manau,..

    tikmama

  9. 2

    kolkas neturiu paliginti savo vaiku.Bet manau visiems vaikams invidualiai

    sandi

  10. 2

    nevisuomet, tai priklauso nuo pačio vaiko, nors pastebėjimų būna kad mergaitės vieniems dalykams imlesnės, berniukai kitiems ir t.t.

    Lulu