• 12ats.

    Brangiosios,kaip sutariate su savo vyru vaikais is pirmos santuokos?

    Mano vyras turi 10-ies metu mergaite su buvusia drauge.Nelabai daznai ja pasiemame ,nes daznai vyras buna isvykes.Nezinau kodel,bet ji mane erviskai veikia.Vaikas reikalauja demesio,elgiasi kaip penkiamete.Vis klausineja kas koki daikta pirko,ar tetis cia nupirko.Kai ji atvaziuoja mane tiesiog siutas ima,nes jos pilna visur net i tualeta paskui eina.Nezinau kodel,bet negaliu jos pamilti.Vaikas viska pasakoja mamai.Kaip gyvenam ka trim ir t.tTik jei atvaziavus su vyru visada susipykstame,nes jis ja palieka ir isvaziuoja su reikalais.Kaip jus sutariate su vyru vaikais?Suprantu,kad negraziai elgiuosi,bet nesigauna kitaip.Kai ji buvo maza taip nebuvo.

    lolitaaaSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Vyras turi dukrą ir sūnų 11 ir 8 metų. Sutariame puikiai, atvsiveža pas mus, pasiima savo dviračius ir keliaujam į parką, šilą, o aš su savo mažuoju vežmą stumdau. Tėtis vaikšto kartu, o vaikai dūksta. Jie taip pat gan aktyvūs vaikai, todėl retai kada sėdime namuose, nes tiesiog vaikai dūsta, nervuojasi ir kartu mus nervina. Todėl žiemą ant kalniukų važiuojame, o vasarą kur nors į gamta, kad jie išsidūktų ir su tėveliu pabūtų. Na, jei namie būname tai sugalvojame ką veikti... pvz paskutinį sykį nupirkome ledų, pieno, banano ir šokolado. Daviau kokteilių plaktuvą ir leidau patiems darytis sau kokteilius. Dar kitą sykį tėtis sūnui rodė kaip žaisti kompiuterinį žaidimą naują, o aš sukau garbanas dukrai. Mažasis sėdėjo ant tėvelio kelių ir spoksojo kas vyksta :) Tiesa, man nepalieka jų vienų, nes su savo vaiku vos susitvarkau. Vyras tą puikiai supranta ir jei jis negalės būti kartu su mumis tai tiesiog atideda pasimatymą su vaikais :)
    Manau netikslinga jei vyras palieka savo vaiką tau. Kiek žinau ir leliuką mažiuką turi. Beje jis turėtų kažkiek užsiimti vaiko auklėjimu, pramogom ir laisvalaikiu. Kas iš to jei vaikas uždarytas, tėčio nėra, o tau ji kaip ir ne duktė. Pakalbėk su vyru, pasakyk, kad jei jis negali būti kartu su jumis, tai gal kitą sykį tegul pasiima dukrytę... Ir jei ji tave nervina ir negali su ja bendrauti tai tiesiog nesėdėkit namie. Eikit į kiemą pasivaikščioti, kokį kamuolį pamėtyt, lauko žaidimą gal turite...vaikas įkyrus, nes jam nėra ką veikti. Ir... tai ne tavo vaikas, ne tavo auklėjimas todėl tikrai gali nervinti kokios nors vaiko savybės, kurios tau tiesiog nepriimtinos :) Ir čia nėra blogai, bet vaikas dėl to nekaltas. Jis ne specialiai tai daro. Tiesiog mergaitė tokia yra. Nepyk ant jos :) Geriau su vyru pakalbėkite kaip spręsti problemą, kad abi pusės būtų patenkintos. Va taip va :)

    lydekaite

  2. 3

    aciu jums uz patarimus.dabar tikrai ka nors sugalvosime pasimatymui :)

    lolitaaa

  3. 3

    Aš irgi tos nuomonės.Negerai jei vyras paima dukrą ir palieka tau ,juk vaikuj reikia tėvo o ne jo žmonos.O dešimtmečiai patys ,,sukčiausi,,Jei mergaitė jaučia kad yra nepageidaujama(o aš manau kad taip ir yra),JI darys viską,kad tave panervintų,ar net su tėčiu sukiršintų.Aš vyruj taip ir pasakyčiau,kol yra dukra tegul būna ir jis namie,juk reikalai gali palaukt.Daugkas gali priklausyt ir nuo to,kokie pirmosios ir tavo vyro santykiai.

    irma1

  4. 2

    Na as su saviskio vaikais,kaip ir neblogai sutariu.Beja berniukas retai kada ateina-o dukra spirga cia buti,ji sako pas mus yra ka nuveikti,nei namie.Omes ir kaip Lydekaite,vis sugalvojam kokiu pramogu-tai lauke kur pasivaikstom,ar pardon nulekiam-skanestu.Tai jai oras nekoks-zaidziam monopoli visi ,bei sugalvojam kokio skanesto-pvz ledu kompozicijas sukurti,bei is rubu ivairiu ,bei neitema-madas ,suderinamuma komponuojam.Zodziu reik manau reiik surasti kaip uzimti-na as suprantu ,buna ir man kad jai nenuotaikoj ,tai atrodo ir sveciai nemieli,bet vistiek kazkaip prasitrinam salia.Beja pas manojo vaikus ir amzius,panasus su manaja-10m ir dukrai 14m -jie su maniske net moksa tapacia lanko,tad gal uztad ir lengviau.Na bandyki jai ka susitaikyti ,kad kitaip nebus,nes poto gali ir pikciu su tavuoju kilti,del jos.Sekmes jums.

    Fausta

  5. 2

    mano vyro sunui 9 metai, siaip sutariam gerai, buna kad ir mane palieka su jo sunumi, o ypac kai vasarai pas mus atvaziuoja, vyras dirba o mes su vaikuciu ka nors veikiam keliaujam. jis mane pripazysta, klauso, bet saltai bendrauja, ne taip kaip su teciu, prisilaiko atstumo. buna kad mane ir sekioja bet tik tada kai neturi ka veikti, kai jam nuobodu.gal tu su ja neuzsiemi kai tecio nera ir sekioja? o kad mamai pasakoja tai naturalu, juk visi vaikai pasipasakoja veike ka mate. musu ir suskaiciuojha ka turim, net paklausia kiek pinigu turim.. nepamirsk jog cia vaikas, gal ji jaucia tave kaip konkurente?

    wiktoriuke

  6. 2

    na normaliai sutariu,uzsuka i svecius,bet retokai,dazniau gatveje sutinku,tai visada pasisveikina,uzkalbina mazaji broliuka

    ruta26

  7. 2

    na mano vyras ir turi vaika dabar jei septini bet mes taip isejo kad isvis nebendraujame, nes mes ne lietuvoje o vaikas lietuvoje, bet as manau jei vyras pasiima vaika taip pats turi daugiau laiko praleisti nei tu jei jis nesupranta bandyk jam pasakyti

    viktoras

  8. 1

    Sveikos. Aš gyvenu su draugu. Jis turi dukrą 4 metų iš pirmos santuokos. Kovo mėnesį jo dukra gyvena su mumis kartu. Iš pradžių viskas atrodė neblogai, o dabar visai nesusikalbu su ja. Ji vadina mane mama, bet man specialiai kenkia. Neklauso, atsikalbinėja. Nežinau kaip su ja kalbėtis. Aš su ja gražiai, darau viską kad jai būtų gerai, bet neklauso ji manęs ir viskas. Buvo ne kartą ir iškeikusi. Ir kuo toliau, tuo labiau.. Net savo tėčio neklauso. Gal galit ką nors patarti, nes jau nebežinau ką daryti?

    Vikki

  9. 1

    Sveiki, mane kamuoja ta pati problema kaip ir dauguma moteru, kurios turi vyra su vaiku is pirmos santuokos. Skaitau skaitau ir suprantu, kad kol nepabuni tokioje situacijoje negali suprasti. As irgi is sono paziurejus galeciau pasakyti- kaip galima nekesti dar mazo vaiko, jis juk vaikas. Bet...susikloste ir man tokia situacija. Su vyru esame pusantru metu, mylime vienas kita be proto ir jei ji prarasciau turbut plystu sirdis ir nezinau kaip toliau galeciau gyventi, zinome ,kad esame vienas kitam skirti. BET. Jis turi berniukas-6 metu. Kur didziausia problema? Nesu macius tokio neprotingo, tokio nesavarankisko ir nemielo vaiko. Jis moka tik siurgti arba tyleti ir neatsakineti i klausimus arba visada pasakyti tiesiog- nezinau... Kiek as stengiausi ji mokyti, vargau, bet lig siol 6,5m vaikas nezino kur jo yra kakta. Nuolatos uzdavineja visiskai kvailus klausimus, na pavyzdziui- o kodel reikia uzsimauti pirstines, man rodos tokiu metu vaiku jau turetu buti suprantami elementarus dalykai, bet deja ne. Yra didelis skundikas, skundzia kiekviena dalyka, kiekviena zmogu. Batu pats apsiauti negali, laukia kol uz ji kas nors tai padarys. Nupirkus zaisla nesidziaugia, nors nuolatos ju praso. Puse metu turejome visi trys vienoje lovoje miegoti, nes jis nenorejo kitaip, vos isprasiau i kita lova,bet mes nei myletis galima, nieko. Jis pas mus buna 2 dienas per savaite ir man tos dienos buvo pacios baisiausios. As mokytis negaliu, nes dar studijuoju, visa savo laika turiu atiduoti nekenciamam vaikui.. Mane visa tai veda is proto. suprantu tokias moteris ir is mano puses butu vienintelis patarimas, kuris ir man svieciasi- arba skirtis (kas yra nesamone) arba susitaikyti (kas yra abai skaudu ir sunku).

    Anonimas

  10. 1

    Fausta,aciu uz patarima.Bet,kad vaikui neidomu visiskai nieko zaisti ar lauke kamuoli spardyti.Jei idomiau suaugusiuju pokalbiai ir pletkai.va kas vargina

    lolitaaa